tirsdag 19. september 2017

Koselige filmer

Koselige filmer

Trenger desperat forslag på romantisk kliss som går an å se på (også for meg), og det fort. Jeg gidder ikke kaste bort fredagskvelden på dårlig film. Kona har ufattelig nitrist filmsmak, så utfordringen blir å finne noe begge kan se.


Hun skal på filmsjappa og kjøpe filmer nå, så jeg har heller ikke veldig god tid. Håper du nyter ferien, som mange nok nå har! Film er et fint alternativ for familien når sommerværet ikke helt står til forventningene. Er du ute etter morsomme og koselige filmer ? Ja da har du kommet til korrekt trå eller en guide som jeg liker å kalle det.


Jeg har samlet en liten liste over veldig hjertevarmende filmer , dere kan ta det som anbefalinger fra undertegn. Kan noen anbefale noen koselige filmer ? Eksempelvis Hitch, filmer som er litt lystige og gjerne inneholder romantikk og kjærlighet. En slik film må ha varme, sjarm og aller helst en dæsj eventyr, og da er det få filmer som er bedre enn Matthew Vaughns magiske Stardust.


Koselige filmer

Hæ, har du ikke sett den? Jeg tenkte være raus og komme med noen filmanbefalninger i kategorien koselige filmer. Da snakker jeg filmer som er deilige å se på som ikke stresser eller skremmer, men som rett og slett gjør deg i godt humør. Koselige rampestreker. Det er ingenting å utsette på Åhlins dedikasjon til Lindgrens tekster,.


Anonym bruker skrev: Ja, og med slike som på liv og død må kommentere om noe annet enn det det spørres om. Selvsagt går det an å lese gjennom et innlegg før man poster, men det er irriterende å stadig oppleve at ord som har blitt stavet korrekt blir endret til noe helt annet. For at du skal slippe å lete til øynene dine ramler ut og maten blir kal så har jeg laget min helt egen topp 20-liste hvor jeg kommer med mine anbefalinger. Lista inneholder noen gode klassikere, must see-er og nye titler.


Dessuten har ingen av filmene på lista under i score på. Skrivelisas topp beste filmer på Netflix Norge. Men dette stoppet ikke Noah og Allie fra å tilbringe en uforglemmelig sommer sammen da de var fri fra familiene sine.


Filmen fortelles i tilbakeblikk gjennom en dagbok, og vi får svaret på om paret endte opp sammen. Filmen har sine klisjeer og sukkersøte scener, men det skal en toppliste som denne inneholde. Nå som Lars-Kristian har vært borte noen dager har det endelig vært fritt fram for meg og de tullete, klissete romantiske filmene jeg elsker! Jeg er veldig glad i en god dramafilm også, men noen ganger har jeg behov for en latter, og da er disse filmene helt fantastiske! Jeg haddet det likt, men fikk ikke like mye av min besteforelder.


Koselige filmer

Fikk en 5kanskje annen hver måned ellernoe. Men penger jeg fikk i julegave osv gikk av og til til regninger. Tror det beste er mindre beløp, i cash i skjul. Men hvis datra er som meg så gir h. Feel Good- film på aller høyeste nivå, og romantisk som bare det. Edward Scissorhands.


Ikke alle filmer har den standard boy meets girl-versjonen vi er så vandt med. Spesielt i juletiden ønsker jeg å se slike filmer , så nylig Dennis the menace på Netflix, og har planer om å se Matilda og Beethoven- filmene igjen òg. Samboeren kaller meg barnslig, men jeg storkoser meg med slike filmer. Noen andre som er som meg og kan anbefale filmer som er tilgjengelig og som. Da historien gjentok seg med Løvenes konge på lerretet, ble jeg utvist fra Moa kino.


Vi fortsatte å se filmer , men vi måtte vente til de ble utgitt på VHS. Jeg blir fortsatt like opprørt og til tider ødelagt av triste filmer , men jeg har blitt flink til å opplyse de rundt meg om at jeg gråter med hele kroppen. Det finnes jo flere årsaker til hvorfor en julefilm blir en favoritt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg