mandag 4. september 2017

Verdens beste sjokolademuffins oppskrift

Verdens beste sjokolademuffins oppskrift

Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Verdens beste sjokolademuffins oppskrift

Muffinsene er raske å lage og FANTASTISK GODE! Det er ingen overraskelse at dette er verdens beste loff. Husmannskost på sitt beste. Saftige sjokolademuffins som er superenkle å lage. Toppet med en deilig sjokoladekrem smaker de knallgodt til en kopp kaffe.


Lag dem gjerne et par dager før du skal servere dem - de blir bare bedre av å stå litt. Dryss med litt melis eller server med. Oppskriften er til cirka tolv muffins.


Jeg har gått til innkjøp av muffins-stekebrett til hytta, og satte i gang med å bake sjokolademuffins til kveldskosen foran peisen. Jeg er jo så heldig at jeg har en liten kjøkkenassistent på måneder som hjelper til så godt han kan med å finne frem alskens boller og sleiver som det kan bli bruk for. Her finner du oppskriften på de berømte vaflene fra sjømannskirken i København, som tidligere har blitt kåret til verdens beste vafler.


Verdens beste vaffelrøre! Jeg har i årevis jaktet på den beste pannekakeoppskriften, og dette er etter min mening verdens beste. De smaker akkurat som pannekakene man får i Frankrike. Sjokolademuffins er sjef - morgen og kveld.


Her kommer en lettvint oppskrift på herlighetene. Det søte liv lager verdens beste muffins! Hun er kokk, ernæringsfysiolog og medisinstudent på fjerde året. Gode sjokolademuffins med krem kan serveres i de fleste anledninger. Pynt muffinsene med hva du måtte ønske!


De str i ovnen og steker her hos meg n, NAM NAM :D. Myke, deilige og store sjokolademuffins. Server med enkel krem laget av kremfløte og Oboy-pulver. Passer perfekt i bursdag.


Verdens beste sjokolademuffins oppskrift

Se hele oppskriften her! Hold smakene enkle men søte så er barna stort sett fornøyd:) I dag skal jeg dele oppskriften jeg liker best når jeg skal lage sjokolademuffins til barn. Slik gjør du: Visp først egga og sukkeret til eggedosis. Så blander du resten i eggedosisen. Fyll muffinsformene halvfulle.


Ikke rør mer enn nødvendig. Har lyst til å dele min oppskrift på verdens beste sjokoladekrem med dere. Vet det florerer av forskjellige oppskrifter og mange av dem er nok også ganske like hverandre.


Verdens beste sjokolademuffins oppskrift

Denne oppskriften kommer fra min mammas kokebok, og jeg syns den er verdens beste sjokoladekrem. Norges nasjonalkake er typisk 17.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg