mandag 4. september 2017

Nettstudier økonomi

Nettstudier økonomi

Oppdrag og regnskap for konsulenter, frilansere. Få kompetansepåfyll og oppdatering! Du kan velge mellom årsenheter, hele studier eller frittstående kurs som inngår i studiene.


Nettstudier økonomi

Se vårt studietilbud her! Noen nettskoler har rullerende opptak, mens andre har faste oppstartstidspunkt. Både som stedsbaserte studier og nettstudier. Vi har fokus på at du som student får en relevant og solid utdanning med en faglig tyngde, uansett hvilken studiemetode du velger.


Faget handler om å følge opp den daglige driften i en virksomhet, om etablering, rekruttering, organisering og finansiering av virksomheter. Til info: de to emnene. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen ØKONOMI OG LEDELSE (årsstudium).


Det er registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på studiesteder. Den faglige bredden innen økonomi og administrasjon gjør deg kvalifisert til en rekke stillinger både i det private næringslivet og i det offentlige. Studer når og hvor du vil.


Vi har de siste årene opplevd sterk vekst på våre markeder, og med over 10. Nordens største nettskole. Bli student ved UiT Norges arktiske universitet. Med nettstudier hos oss, kan du studere når du vil og i ditt eget tempo. Alt du lærer er rettet mot eksamen, og du får hele tiden god oppfølging fra lærere og rådgivere.


USN tilbyr et bredt spekter av nettbaserte studier. Du kan filtrere søkeresultatet ytterligere ved å velge fagområde, studiested eller utdanningstype. Klikk på en av utdanningene i listen for å lese mer om den, og send en uforpliktende henvendelse til skolen dersom du ønsker mer informasjon.


Med en fleksibel utdanning på nett kan du studere hvor og når det passer deg – heltid eller deltid. Våre nettstudier har oppstart i januar, mars, august og oktober. Utdanninger innen økonomi og administrasjon fokuserer på ulike deler av faget økonomi , som for eksempel regnskapsføring, revisjon, ledelse, administrasjon og organisasjon.


Siviløkonom er en sidetittel som gis til kandidater som har fullført en femårig utdanning bestående av bachelor i økonomi og administrasjon og en master i økonomi og administrasjon. Hvorfor velge bachelor økonomi og ledelse? Dette studiet gjør deg ettertraktet i både privat næringsliv og offentlig virksomhet og administrasjon. Her har du mulighet til å velge fordypninger som passer deg. Du får en solid forståelse av økonomi og ledelse, interessante faglige utfordringer og ikke minst gode jobbmuligheter.


Du kan arbeide med faget på eget initiativ når det passer best for deg. NTNU VIDERE er videreutdanning og deltidsstudier tilpasset deg som er i arbeidslivet. Vi tilbyr kurs av kortere eller lengre varighet på bachelor- og masternivå innen de fleste fagområder.


Nettstudier økonomi

Overvekt hos førskolebarn. Tidlig intervensjon rettet mot foreldre og barn (studiepoeng) S874O-KK Matematikk 1: 1. Nettstudier er studier via nett, uten fast oppmøtetid eller sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg