onsdag 13. september 2017

Åpen gård ekeberg

Gratis avbestilling! Bekijk het ruime aanbod naar Gard. Profiteer het hele jaar door van de TUI Garanties. Fra år og oppover. Ridetimen foregår på ridebane med kvalifisert rideinstruktør.


Alle må ha med egen leier til hesten selv om du har rideerfaring fra tidligere. De dyrker også poteter. Man kan besøke gården om sommeren også, da noen av dyrene beiter på selve gården. Ekeberg husdyrpark. Rideskolens kurs går fra man-fre og følger skoleårets ferie- og fridager.


NB: Kursene går som normalt i høst- og vinterferien. Hva med å besøke en gård i Oslo og omegn? Du kan hilse på dyrene, plukke jordbær, hugge ditt eget juletre, dra på tur med hest og slede og mye mer. Oslo og Akershus’ besøksgårder har mange fine tilbud til barn og unge med foreldre i Oslo.


Men husk at alle er velkomne til bl. På grunn av økt aktivitetsnivå uken igjennom er lørdager nå stengt slik at dyrene får en hviledag, Pris: Inngang er alltid gratis hos oss. Vaffelbod: På søndager kan du kjøpe kaffe, saft og vaffel i vaffelboden.


Her er det direkte tilgang til vann, skog og mark. Vi tilbyr et aktivt småbruks- og friluftsliv med rideturer, hundekjøring med slede og vogn, dyrestell m. Bergvang er et godkjent avlastningstilbud for barn og unge. Her kan du møte alpakkaer, dvergeiter, sauer, høner, ponnier,kaniner og griser.


Du finner oss i Ås kommune, ca minutter sør for Oslo. Se hele oversikten under. Deze zomer naar Gard? Dette er vår beste møteplass med folk flest. Gård -dato er søndag 27.


Restauranten har panoramautsikt over Oslofjorden, operaen, Oslo by, og mot Holmenkollen. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Få rabatt i vår kunst- og designbutikk.


Bogstad gård har aktiviteter for hele familien, kafé, butikk og selskapslokaler. Dessverre har den åpne barnehagen i Akersveien stengt og det finnes nå ingen åpne barnehager i bydelen. Forrige innlegg Solbakken øvre Neste innlegg Bakke. I prosjektet Åpen økologisk gård samarbeider vi med økologiske bønder for at flere skal få anledning til å oppleve en økologisk eller biodynamisk gård for en dag.


Målet med prosjektet er å bidra til økt kunnskap og engasjement rundt økologisk og biodynamisk landbruk. Hvis du har fulgt en lenke hit , kan du kanskje gå tilbake og rette den så den peker direkte til riktig artikkel. Vi arrangerer åpen gård i mai og i desember.


Da blir det anledning til å hilse på både sauer og nyskjerrige, skjønne lam. Desember: I desember arrangerer vi åpen gård med eget julemarked. Da får vi besøk av flotte utstiller som tar med seg mye forskjellig. Bakeri er et håndverksbakeri som bygger på kunnskap, tradisjoner og rene, naturlige råvarer.


Gode brø boller, bakevarer, sandwicher, salater og ferskpresset juice.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg