onsdag 27. september 2017

Farsdags gave

Hvordan overraske pappa på farsdagen? Personlige barnebøker hvor barnet ditt har hovedrollen i alle våre skjønne historier. Alle bøkene våre er skrevet og tegnet i Norden, av nordiske forfattere og illustratører.


Farsdags gave

Alt du Trenger og Rask Levering! I år er farsdagen søndag 10. Vis pappa at du tenker på han! Vi tilbyr et bredt spekter av opplevelsesgaver.


I kategorien farsdagsgave finner du den perfekte gaven til far på farsdagen. Overrask han med et gavekort på en opplevelse og et minne for livet! Velg mellom nøye utvalgte farsdagsgavetips og opplevelser som passer perfekt til farsdag. Kanskje liker pappa fart og moro, eller setter han pris på å slappe av?


Farsdags gave

Din far fortjener noe morsommere enn strømper og slips i farsdagsgave – vi har en rekke stilige, innovative og unike artikler som kommer til å gjøre din far ekstra glad. En god latter forlenger livet heter det, et motto som vi på AlphaGeek. Det føles ofte som de som er eldre har alt de trenger fra før. Ikke virker de spesielt sultne på noenting heller.


Menn er som regel mindre flinke til å tilkjennegi eller innrømme at det faktisk finnes noe de trenger, som de ikke kan ta hånd om selv. På bildet: Bjørn Borg løpeshorts, 2. Løpegenser fra Nike, 3. Kappa fotball t-skjorte. Her finner du et stort utvalg pulsklokker. Gode treningssko er en sikker farsdagsgave til en sporty far!


Det sies at veien til en manns hjerte er gjennom magen, så hvorfor ikke bake en kake eller lage en god middag i farsdagsgave ? Her kan du lese mer om forslag til farsdagsgave og andre gavetips til far. Dagen feires i Norge den andre søndagen i november, det vil si søndag 11. Opprinnelig kommer. Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse med Coolstuff, samt for at kunne give tilpassede markedsføringsbudskab til dig. Så den tilfeldigvis da vi gikk forbi Black Design og måtte kjøpe den.


Tradisjonen har sitt opphav fra USA og har senere spredt seg verden over. Trenger du tips til farsdagsgave ? Farsdag er rett rundt hjørnet. Bjørklund har et stort utvalg både tøffe, enkle og funksjonelle gaver til farsdag - Vi hjelper deg å lykkes med gavene.


Gi pappaen din en personlig og unik farsdags-gave. Du kan lage et mobildeksel med egne bilder, musematte med foto, nøkkelring med foto eller en pennholder fra smartphoto. Se hvordan du kan lage nøkkelring til farsdagsgave her.


Vær kreativ med foto. En fin gave som kan vare lenge. Bruk bokstaver og skilt, og print ut. Et gøy prosjekt for store og små som kan bli til en super farsdagsgave.


Farsdags gave

Med disse oppskriftene har pappaer landet rundt ekstra mye å glede seg til. I et bryllup feirer vi den store kjærligheten og de som har funnet den. Det er en anledning vi deler med de nærmeste og kjæreste vi har i livet vårt. I Danmark er det fars dag hvert år den juni. Det er i øvrigt også grundlovsdag, og Danmarks svar på en nationaldag.


At grundlovsdag og fars dag ligger på samme dag er nok også en af grundene til at fars dag ofte træder lidt i baggrunden, og at mange har en tendens til at glemme den. Sjekk ut våre gavetips nedenfor dersom du skal kjøpe gave til pappa. Uansett om det er en julegave, fødselsdagsgave eller farsdagsgave du er ute etter, så har vi gaver som menn setter pris på! I Norge er farsdag, i likhet med i flere andre lan den andre søndagen i november.


I den grad farsdagen feires eller markeres, gjøres det innenfor familien, ved å gi far frokost på senga, en gave , eller bare ved å gratulere ham med farsdagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg