tirsdag 12. september 2017

Graviditetstest gratis

Graviditetstest gratis

Graviditetstest som er 9 sikker. Diskret levering innen 1-virkedager. Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg med rask og enkel frakt! Der kan du også få veiledning videre.


Fra kr pr stk. Godkjente graviditetstester for profesjonelle og hjemmetesting. ISO, FDA og CE godkjent. Norsk bruksanvisning følger med graviditetstestene.


Les mer om graviditetstester, og hvilken test du skal velge. På en graviditetstest -stav er teststrimmelen innsatt i et plastikk hylster, noe som gjør det mulig å tisse direkte på testen. Ved denne type graviditetstest behøver du ikke å samle opp urinen først, noe som gjør testen svært hygenisk og enkel å bruke. Gratis graviditetstest.


Graviditetstest gratis

Er du jente og lurer på om du er gravi kan du få tatt graviditetstest og få råd og veiledning på Helsestasjon for ungdom. Cirka tre uker etter ubeskyttet samleie, eller hvis mensen ikke kommer til tiden, kan du ta graviditetstest. Vi ger dig gratis ett graviditetstest av detta slag. Så, hvis du for eksempel forventer menstruasjonen den 15.


Bruk vår praktiske kalkulator for når du bør teste, for å finne ut når du kan teste med Clearblue Early Detection graviditetstest – ingen annen test kan gi deg tidligere svar. Er du usikker på hvordan du bruker en graviditetstest ? Da er du ikke alene. Vi får ofte spørsmål om når i syklusen en graviditetstest viser sikkert resultat, eller om det spiller noen rolle om testen tas på morgenen eller ikke.


Graviditetstest gratis

Her får du informasjonen du trenger. Linker til gratis vareprøver og gode tilbud. Ett sett er nok til måneders bruk. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter.


I tilegg til de store besparelsene på produktene, så får du som medlem også gratis frakt på ALLE dine ordre. Babyplan Eggløsningstest, stk. Stiftelsen Amathea er en helsetjeneste som tilbyr gratis veiledning til kvinner og par som er blitt uplanlagt gravide.


Graviditetstest gratis

Stiftelsen har kontorer i det fleste fylkene, og dit kan du blant annet gå for å ha samtaler og få tatt gratis graviditetstest. Ring gjerne på forhånd for å avtale tid. Testene finnes å få kjøpt på apotek, i enkelte dagligvareforretninger og på nettet. Som utgangspunkt skal alle testene vise resultat ved en viss hormonmengde i urinen. Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?


Den må tas riktig for at den skal være til å stole på. Stigende mengder humant choriongonadotropin, HCG, fra placenta måles i urinen. Dette hormonet er produsert av celler som vil utvikle seg til morkaken.


En graviditetstest oppdager tilstedeværelsen av et hormon som kalles humant choriongonadotropin (hCG) i urinen. De har ofte en markering for kontrollstrek (C) og teststrek (T).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg