fredag 8. september 2017

Guttenavn på v

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen.


Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Finn guttenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne guttenavn.


Se navnestatistikk med topplister for guttenavn. Fine jentenavn på U eller M, og fine guttenavn på. En mor på forumet søkte navnehjelp. Hun fikk flere hundre gode tips om flotte guttenavn.


De er alfabetisk sortert under. Hvilket gutte navn synes du er finest? Svar gjerne her så oppdaterer vi artikkelen med jevne mellomrom. Abel Adam Adrian Aidan Aiilo Ailo Ailu Aksel Alan Albert Alberto Aleksander Alend Alexander Alfred Alvin Amadeus Amund.


VI vet ikke kjønnet ennå men vi tenker på guttenavn på R da begge våres familier har så mange menn med navn på R. Men jeg syns egentlig ikke at noen av de navnene vi kommer på og finner på R er fine! Det eneste er Rasmus. Eneste kriterium var at navnet skulle starte på M. Her er dermed en samling av fine navn på Guttenavn : Mads Magne Magnus Mailo Malik Malte Marcellius Marco Marcus Marenius Mario Marius Mark Marko Markus Martin Martinus Marvin Marx Mason Matheo Matheus Mathias Matt Matteus. Står så fast på guttenavn. Er mange jeg liker, men jeg vil ELSKE navet.


Guttenavn på v

Navn med andre forbokstaver er ikke helt uaktuelt, så. Gamle guttenavn – Stor alfabetisk oversikt. Leter du etter gamle guttenavn ? Da har du kommet til riktig sted! Er enig med anonym over her som sier at Mari er fint! Av guttenavn på V liker jeg Vemund veldig godt!


Vegard er også fint - men kanskje litt vanlig? En mamma på forumet ba om navnehjelp for å finne fine navn på F. Vi løftet også forumtråden opp som artikkel for å hjelpe henne. Under er resultatene.


Guttenavn på v

Sophia kommer fra grek og betyr visdom. Aiden kommer fra irsk og betyr flammende. Hakk i hæl følger Jackson på guttsiden, med ytterligere tre navn som begynner på J på topp ti: Jacob, Jayden og Jack. Gutten vår skal kalles opp på E, men vi blir ikke helt enige om hva han skal hete.


Kunsten å møte veggen på Ikea. Har lagt mitt elsk på denne bokstaven! Noen fine guttenavn på A? En av de største informasjonskilder om hunderaser.


Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg