fredag 1. september 2017

Hvordan strikke votter nybegynner

Vi har votter og hansker til små og store turer i vinter! Shop dine favoritter hos Ellos nå! Myk og varm i kulde. Sjekk ut Strikke Votter Oppskrift Enkel.


Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands!

Har du alltid hatt lyst til å strikke votter selv, men ikke vet helt hvordan du skal komme i gang? Da kommer du til å sette stor pris på denne enkle introduksjonsvideoen, som lærer deg hvordan å strikke votter. Det finnes flere nettsteder som har laget strikkeskoler. Disse lenkene kan være til hjelp både for den som er helt blank på å strikke, den som trenger å friske opp grunnteknikkene og den som vil lære seg mer avanserte teknikker.


Da må man se i forhold til hvor tommelen er og hvilken hånd man strikker til for å finne ut hvor i strikketøyet man skal felle. Det er viktig å konsentrere seg ganske mye på akkurat denne biten av arbeidet. Lær å strikke med strikkeskolen.


Dette er en side både for deg som vil lære å strikke, og for deg som ønsker inspirasjon.

Har du forresten sett boken Med hjerte for strikk? Jeg vet ikke hvordan den såfall skal felles på toppen, men på votten over skal du strikke til du har igjen masker. Da skal du slutt å felle, kutte tråden(e) litt lange, også bruke en nål til å tre tråden(e) inn i maskene som er igjen, slik at du kan fjerne pinnene uten at de rekkes opp. Også strammer du til, med trådene på innsiden av votten.


Bilde to: Det er mer vrient å plukke opp maskene over tråden når du strikker mønster. Er du nybegynner anbefaler jeg å strikke ensfargede eller stripete votter først, snu votten og plukk opp masker som beskrevet over. Prøvelapp er heller ikke dumt.


Jeg tenkte å strikke en barnesokk med mindre masker, lage oppskrift på hvordan strikke barnesokk, og ta bilder og skrive ned noenlunde slik som voksen størrelsen, så har man to str å ta utgangspunkt i. Jeg vil vel si at det er lettere å strikke ei lue og kanskje også en enkel genser hvis du er helt nybegynner. Jeg strikker ofte votter , og syntes det er enkelt (men det er jo fordi jeg har stikka masse). Her viser vi deg to ulike metoder.


Med den første metoden (som vises i videoen) får du en sokkeoppskrift der hælen praktisk talt strikker seg selv. Om du bare følger steg for steg i videoen, er vi sikre på at du skal få til å strikke sokker. Mange av dykk kan det å strikke selbuvottar, men til dykk andre som ikkje har våga å begi dykk ut på det ennå, så er kanskje dette innlegget til hjelp :) Det er eigentlig ikkje så vanskelig, men oppskriftene kan ofte vera litt vanskelege å forstå fyrste gong da det ofte blir forutsatt at du veit korleis ting og tang skal gjerast. Hand Embroidery Amazing Trick, Easy Flower Embroidery Trick with Fork, Sewing Hack - Duration: 6:12. Jeg har i grunn sluttet å bruke den første metoden med restetråd når jeg strikker flerfargestrikk.


Det blir veldig rart å strikke fra de maskene når det går andre veien, også blir de ofte litt rare i sidene.

Har strikket mange flerfargevotter som anbefaler den metoden, men jeg skjønner ikke helt hvordan de mener det skal gå an. Vi er et verdensbasert selskap og våre videoer sees av mennesker over hele verden, der alle snakker forskjellige språk, hvorav mange ikke forstår engelsk. Denne siden ble sist oppdatert 02. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på votter og vanter til voksne og barn.


Strikkehjelpen er for deg som er nybegynner innen strikking. Alle kan lære seg å strikke bare de får den rette hjelpen i starten! Omgangen begynner alltid midt under foten Deretter feller jeg på 1. På disse sokkene brukte jeg et nokså tykt garn til sokker, og pinnestørrelse 4. Hvordan strikke sokker til barn finner du her.


Da er det enklere å se hvordan man strikker, og eventuelle feil man gjør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg