tirsdag 12. september 2017

Anbefalte hotell i london

Reserver ditt Hotell i London online. Beste pris garantert. Det beste hotellet for en billig tur: ibis London Blackfriars. London med gode priser uten å måtte gå langt ned på standar service og gode fasiliteter er ikke alltid så lett. En av de virkelig få perlene blant mye svært middels, er ibis London Blackfriars.


Anbefalte hotell i london

Et bra hotell i London trenger ikke å være dyrt. Hotellene under kan du booke direkte online. Vi gir deg tips og anbefalinger om overnatting på billige og bra hoteller på din London reise.


Enten du skal på weekendtur, romantisk weekend med kjæresten eller bare ønsker en billig weekend i London. Vi hjelper deg uansett. Premier Inn London County Hall hotel , London Marriott Hotel County Hall og Premier Inn London Waterloo (Westminster Bridge) Hotel Hotel er noen av de mest populære hotellene for reisende som ønsker å bo i nærheten av The London Eye. Se hele listen: Hotell i nærheten av The London Eye.


Anbefalte hotell i london

London har også et mylder av hotell å velge mellom, men for å sikre at mest mulig av lommepengene går til London -shopping og andre aktiviteter (for eksempel en deilig middag), har vi funnet noen rimelige og gode hoteller. Jeg kan anbefale The caesar hotel. Koselig hotell som ligger sentralt i Bayswater, gangavstand til Oxford street og Hyde Park. Det er ett av de nye såkalte Boutique hotellene i London , med smakfult design. Gjesterommene er utstyrt med LCD-TV, DVD-spiller, hårføner, internett, klimaanlegg, kaffetrakter, minibar, safe og skrivebord.


Priser, ledige rom og flere bilder. Les også mer om overnatting i London og billige hoteller i London. Dessverre finnes det ikke spesielt mange hotell å velge mellom her, så å gjøre en dagsutflukt kan være et bra alternativ.


Et hotell i Notting Hill er London Premier Notting Hill som har fire stjerner og en koselig beliggenhet. Vil du bo billig, men bra og ha penger over til mat, fornøyelser og shopping. Her er seks hotell for deg som vil bo i sentrale London , men likevel ha penger til overs for annet. Et godt sted å finne billige hoteller London er Tripadvisor. De sammenligner priser fra alle de store bookingsidene og kombinerer dette med gjestevurderinger for å gi deg populære hoteller til best mulig pris.


Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Sjekk ut Billig Overnatting I London.


Anbefalte hotell i london

London er den største byen i EU, og blant topp når det gjelder antall besøkende turister. Dermed er det naturligvis et hav av hotell å velge blant i britenes hovedstad. Veldig praktisk for den som er i London for å fylle kofferten.


Dersom du liker å starte dagen med en løpetur, er det bare å snøre på seg skoene, for hotellet ligger ikke langt unna Hyde Park. Hotellbaren er også et hyggelig sted å begynne, eller avslutte kvelden. Shopping i London betyr som regel mange tunge poser å drasse på. Da er det om å gjøre å velge det rette området å bo i. Her er fem anbefalte hotell , i forskjellige prisklasser, for deg som skal på storbyferie til London.


Det å finne et bra hotell i London , i et hyggelig område man ønsker å se mer av, kan være nøkkelen til den perfekte London -opplevelsen. Beliggenhet har (nesten) alt å si for et vellykket opphold i London. Det billigste hotellet i London er kanskje Easyhotell.


Faktisk finner du tre Easyhotell i London. Dinside havnet her, på The Exhibitionist Hotel i Kensington, da vi testet de hemmelige tjenestene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg