onsdag 28. oktober 2015

Spotting gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Som regel sjekkes blødninger med ultralyd for å finne årsaken. Er du mer enn uker gravid , og blør mer enn bare spotting (rosa på papiret eller en liten dråpe i trusa), skal du alltid ta kontakt med fødestedet.


Spotting gravid

Rundt en av fire av alle gravide opplever blødning i de første ukene av svangerskapet. To til tre av ti kvinner som føder til termin, har hatt blødning tidlig i svangerskapet. Når det befruktede egget festes i livmorveggen, vil til prosent blø. Dette kan skje så tidlig at man ikke en gang har oppdaget at man er gravid. Mange spontanaborter når ikke helsevesenet, og det er ofte heller ingen medisinsk grunn for at helsevesenet skal involveres i alle spontanaborter.


Derfor vil det aldri være en komplett oversikt over tallet på spontanaborter i befolkningen, har Løkeland uttalt. Spotting i første trimester er ikke alle som uvanlig. En første gangs mor, spesielt, er mer utsatt for denne type spotting tidlig i svangerskapet som kroppen tilpasser seg den endrede nivåer av. Hvor vanlig er det at man kan spotte litt når man venter mens, men likevel være gravid.


Spotting gravid

Jeg har fått satt inn egg på sykehuset, og på dag etter innsettingen kom det bittelitt blo og ellers bittelitt spotting. Er nå på dag nå, og har ikke merket noe mer. Kan jeg da likevel ha vært heldig.


I morgen eller onsdag skal jeg ha mensen. Jeg har nok i alle fall vært gravid , usikker hvordan det egentlig har gått. Svak positiv billigstrimmel på onsdag (får alltid svake streker på dem), IKM torsdag med spotting , positiv CB på fredag med blødning. Blødde lett fredag formiddag, så middels fredag ettermiddag og kveld. Krysser fingrene for deg og håper det er et tegn på en tidlig graviditet.


Spotting gravid

Når du er gravid , sjekk etter blod hver gang du går på do. Seeing lys rosa eller brunaktig blod på toalettpapiret etter bruk av badet bør absolutt rapporteres til lege, men er ikke en grunn til panikk. Hvis du opplever blodstrøm, se å se hva farge og konsistens er.


Hvis du har noen lette flekker av blo kan det bare være normal spotting. Hvis blodet er mørkt og tykk, kan du bli passerer blodpropp. Vi er prøvere i pp4. Nå har jeg spottet siden dpo, er på 8dpo idag.


Er et noen som har opplevd å spotte endel før IKM, og har vært gravid ? Skal også sies at jeg ikke har hatt noe smerter etc i magen, men ømme p. Og det er helt vanlig at det tar mange år. Det er ikke teit å anmelde det nå. Det tar i snitt år for ofte å stå frem. Jeg gjorde det etter nesten ti år og han ble dømt!


Tenker du på å bli gravid , eller har du allerede prøvd en stund uten resultat? Mellomblødninger ( spotting ) med og uten p-pillebruk skyldes som regel forandringer i livmoren, f. Her finner du andre prøvere! Detter er et rørformet, optisk instrument som føres inn i livmoren via livmorhalsen. Undersøkelsen skjer med bedøvelse ved gynekologisk avdeling. Jeg har vært skikkelig hard i magen den siste uken etter jeg ble gravid , og nå da jeg var på toalettet var det nesten som å føde!


Så vanskelig å få ut. Men når jeg tørket meg så fikk jeg lys og mørk brun spotting på papiret!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg