tirsdag 27. oktober 2015

Oppskrift på banankake

BANANKAKE : Dette er en smakfull kake som er perfekt å lage hvis du har noen overmodne bananer liggende. Med karamelliserte bananer på toppen blir dette en fantastisk god dessert! Skal ha med kaka på 10. Morsomt å prøve noe nytt, og det ser meget lovende ut så langt. Har ikke gul konditorfarge, men kokesjokolade og melis har jeg.


Så det blir nok bra, det og.

De er ypperlige å bruke i banankake. Se flere oppskrifter på deilige muffins her. Minimuffins med banan og gresk yoghurt. Overmodne, brune bananer er en suveren grunn til å bake en saftig banankake med gode innslag av både sjokolade og nøtter. Som en ekstra bonus er kaken toppet med et tykt lag kremost-sjokoladeglasur.


Tips: Bruk gjerne valnøtter, pekan- eller macadamianøtter. I denne artikkelen skal vi dele en deilig oppskrift på banankake , slik at du kan nyte både smaken og næringsegenskapene til denne frukten. Vi tilbyr også et par variasjoner med færre kalorier: en standard en, og en deilig banankake som passer for både veganere og de med cøliaki.

Sjekk med en trepinne at kaken er ferdig stekt. Ta kaken ut av ovnen og avkjøl helt på rist. Visp sammen smør, melis, kakao, kaffe og eggeplomme til en glasur. Smør glasuren på kaken når den er kald.


Eller kanskje det er kort tid siden, og du har lyst på det igjen. Det er også en glimrende anledning å bake den, dersom du har noen litt vel i overkant modne bananer liggende i fruktkurven. Vi spiser oss gjennom litt leftovers og i dag forbarmet jeg meg over tre brune bananer.


Resultatet ble en saftig og god kake til søndagskaffen. Enkel og god oppskrift på banankake i form med sjokoladebiter og nøtter. Bruk overmodne bananer og lag en saftig kake med god holdbarhet, ha i sjokoladebiter og valnøtter rett før steking. Du trenger en brødform på omtrent liter.


Del bananer og smør i mindre biter. Ha alle ingrediensene i en bolle og kjør blandingen i to minutter med en håndmikser. Ha røren i brødformen og stek kaken midt i ovnen. Stikk en trepinne i kaken for å se om den er gjennomstekt. Avkjøl kaken på rist.


Oppskrift på banankake i brødform.

Bruk gjerne overmodne bananer i kaken, for det gir kaken bare en ekstra god smak. For bananer trenger man til denne kaken – ellers blir det jo bare en kjedelig kake, eller brød faktisk. Så frem med de brune bananene du nettopp vurderte å kaste. Har du kun en større form bør du heller doble oppskriften. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Har du bananer i fruktkurven som begynner å bli litt vel brune?


Da passer det perfekt å bake banankake. De modne bananene gir ikke bare en nydelig smak, de sørger også for at kaken blir ekstra saftig og myk. Her har du oppskriften på et par varianter som jeg er helt sikker på at faller i smak hos både store og små.


Eller hva med en smart iskrem laget av frossen banan? Jeg vet ikke helt om jeg tørr å skrive banankake ‘uten sukker’ i tittelfeltet. Banankaken ble også laget i tv-serien “Bra godt” på TV 2. Og det gjør jo denne og – men ikke sukker fra en pose. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.


Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Prøvde denne oppskriften. Helt Ok, kanskje litt tørr.


Opplever at om man i stedenfor sløyfer melka, pisker romtemperert smør og sukker, pisker i egg, har i most banan og til slutt tilsetter det tørre, så blir kaka MYE mer saftig og go i tillegg er det mye enklere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg