torsdag 29. oktober 2015

Parkdress test

Parkdress test

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. Kjøp parkdress hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Hos oss finner du et stort utvalg av parkdresser til barn.


Parkdress test

Obs - Storhandel lønner seg. Se vårt utvalg her! I vår test av babycaller blir Philips Avent SCD50 som gir svært mye for pengene, best i test og beste babycall med lyd. Dette er takket være en uslåelig kombinasjon av svært høy ytelse med utmerket rekkevidde, mange praktiske funksjoner, elegant design og lav pris. Da den svenske produkttest-spesialisten Testfakta nylig publiserte årets store parkdress-test , var det Coop som stakk av med seieren.


Den rimelige Coop-modellen Friends kan skilte med tipp-topp vanntetthet, meget god slitestyrke og gir god bevegelsesfrihet. Kun kjente merkevarer. Vet ikke hvem som er best i test , men jeg vet hvilken vi er mest fornøyd med - name it softshell! Har også reima parkdress og er fornøyd med de.


Kullen parkdress er en soli vindtett og vanntett heldress som er spesielt utviklet for aktive barn. Kullen vattert parkdress har også blitt testet av at uavhengig laboratorium som ga dressen toppresultat for vanntetthet. Testens vinner er vinterdressen Reima Stavanger, som jevnt over scorer godt på vanntetthet, fleksibilitet og rive- og slitestyrke. Verdt å nevne er vinterdressen med den høyeste poengscoren, Univern ProTech, men ettersom den kun baserer seg på én test , blir den ikke kåret som testvinner. Vi stiller strenge krav til en god vinterdress.


Vinteren er heller ikke lik overalt i vårt langstrakte land. I årets test er det elleve dresser med som har gjennomgått vår grundige test. Her finner du vinter kjeledresser for babyen og barnet ditt.


Parkdress test

Praktiske, barnevennlige og slitesterke! En deilig dress er alltid bra å ta fram når gjørmete utendørs lek blir en del av hverdagen. Parkdresser for norske forhold Små turer er også store. Gode parkdresser til gode priser.


PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Alle dressene består testen og er vanntette, men i varierende grad. Dressen fra Lindex er testens taper og ligger helt på grensen for å kunne kalles vanntett.


De beste dressene i testen klarte et vanntrykk på mer enn ti meter og anses som like vanntette som regntøy. Testen viser at det er store forskjeller på produktene. En parkdress må tåle mye og ofte vask! Det bør gjelde hele dressen, men først og fremst gjelder det skallet. De har testet parkdresser på det norske markedet.


Boardman settet passer til dagene med mye slaps og søle. Men det gjør de ikke. Den er den dyreste i testen. Troll-dressen koster hele syv ganger mer enn en billigdress fra Coop. Derfor blir Troll en vinner på kvalitet, men med et minus i margen for.


Det svenske test - og research-selskapet Testfakta har testet ti ulike vinterdresser for barn. I testen har selskapet laboratorietestet plaggene for blant annet vanntetthet i tøy og søm, vannavvisende ytterstoff, slitestyrke og pusteegenskaper. Vanntetthet er vektet med prosent, mens slitestyrke er vektet prosent i testen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg