fredag 2. oktober 2015

Kiwi bleieavtale

En avtale til å bli glad av! KIWI har faste, lave priser på alle varer. I dag gir KIWI bort hver fjerde pakke. Babybonus-programmet til Extra skal gjelde alle bleier og inkluderer også. Det eneste du trenger for å få benytte deg av babybonus er å være Coop-medlem.


Derfor gir vi deg nå halv. Spør etter bleiekort i din KIWI -butikk. BLEIEAVTALE : Hos KIWI får du hver 4. Bunnpris ønsker å gjøre det smartere for deg å kjøpe bleier. Men nå har Extra fått nok, og vil ta Kiwi på deres egen banehalvdel. Kjøp - få på den billigste.


Kiwi butikkene i Danmark lagt ned. Forrige uke delte KIWI ut bleiepakke nummer millioner til en heldig bleieskifter. Dette blir en real nesestyver, sier Kristiansen og humrer. Da vil prisen bli trukket fra for hver fjerde bleiepakke i kassen. Lanseringen av KIWIs Bleieavtale markerte starten på en priskrig som har vært et gjentagende tema i nyhetsbildet.


Det betyr at dagligvarekjeden nå har sponset 2millioner bleieskift. Ved lansering av KIWIs Bleieavtale var hver femte bleiepakke gratis. Prisforskjellen vil minke noe om du benytter deg av KIWIs bleieavtale hvor du får hver 4. Men likevel er det penger å spare på bleieskiftet her. Coop sin avtale gjelder vel på flere produkter enn bleier, så det kan lønne seg å handle de andre varene der. Hey pappa, pengene du sparer skal du bruke utelukkende på meg sant?


Extra går til bleiekrig mot Kiwi : Nå slår de kraftig tilbake. Visste du at KIWIs Bleieavtale har gitt bort over millioner gratis bleiepakker? Vil du også få din drøm oppfylt i sommer?


Kiwi bleieavtale

FruBevers hverdag - som daglig leder i fam. Som del av NorgesGruppen er Kiwi med på Trumf-samarbeidet, der det gis prosenter tilbake på varene man kjøper. Meny hadde ett eller annet med trumfkortpoeng og bleier som skulle virke veldig billig, men som i utgangspunktet ikke blir så veldig mye billigere, tror jeg. Liberopakke gratis.


Samtidig startet vi en priskrig på bleier som har ført til at Norge er det landet som kanskje har verdens aller laveste bleiepriser! Var vel noen flere med bleieavtale , men husker ikke hvilke. Vi har som mål å være billigst på bleier, men det tok helt av i høst. Folk hamstret bleier og kom fra utlandet for å handle. Vi solgte enorme mengder bleier og tapene har vært enorme.


Startpakken er gratis for alle KIWI PLUSS-kunder. Men kampen om å få småbarnsforeldre som kunder eskalerte i høst og endte i en priskrig, der folk fikk to bleiepakker for prisen av én. Julen kan komme tidlig i år!


Kiwis bleieavtale skulle i utgangspunktet kun vare ett år. Dagligvarehandelen får ny redaktør i mars, inntil da gjør Arne Giverholt. Bleier kan bli en betydelig utgiftspost for en småbarnsfamilie, men det er store penger å spare på å orientere seg i markedet.


Nå har det gått 1 og nordmenn kan nyte godt av tilbudet. KIWI startet bleiekrigen for snart år siden, og vi lover at vi skal fortsette vår kamp for billige bleier! Arvin forteller de nå vil undersøke dette nærmere, og sette prisene ne dersom viser seg at andre har lavere fastpris enn dem.


Den gode nyheten for alle småbarnsforeldre er at Kiwi har ingen planer om å avblåse bleiekrigen. Navnet på butikken kommer fra grunderene Tor Kirkeng og Svein Wike. Holdbarhetsgaranti, kvalitetsgaranti på frukt og grønt, bleieavtale , momskutt på frukt og grønt og 3-klassers prisnivå er noe som kjennetegner Kiwi.


Kiwi er i dag en del av Norgesgruppen, og består av ca 4butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg