torsdag 22. oktober 2015

Smokk trøst

Riktig type smokk kan være en trøst og en leke for ditt barn. Velg rett smokk til ditt barn. Utforsk vårt store utvalg av smokker i dag! Vi tar godt vare på de små.


Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk! Utvalg av smokker hos Luxplus. Gratis og rask levering, kjøp i dag! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer!


Lag din egen smokk med ditt eget bilde, motiv og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din.


Smokk trøst

Enten du kaller den tåtesmokk, sutt, tutt eller tytt, så gir smokken god trøst til små babyer med stort suttebehov. De første månedene kan det å bruke smokk gi en rekke fordeler. Det er kun selve platen som er forskjellig. En smokk gir god trøst til små barn med stort suttebehov og kommer i mange ulike fasonger, farger og størrelser tilpasset ulike aldersgrupper.


Her selger de trøst smokk. Tutta mi vil ikke ha smokk , så jeg vurderer å prøve denne så kanskje ho vil ha den. Siden den er formet som mammas pupp. Håper jo jeg ikke trenger å bruke den da, men har hørt så mye bra om den.


Smokk trøst

Noen som haer erfaringer med den? Også for et barn som har stort sugebehov, eller som finner trøst i og blir rolig av en smokk , kan det være en løsning. Men du bør ikke venne barnet til å alltid ha smokken i munnen, siden det da kan bli vanskelig å klare seg uten. Så klart barnet vegrer seg for å slutte med smokk : Kos, trøst og venn i nøden! Men bort skal den jo på et tidspunkt, så hvordan kan du og barnet fikse jobben sammen?


En smokk , alternativt tåtesmokk, på enkelte dialekter også kalt sutt eller tytt, er en liten gummitut satt på en brikke. Sugedelen finnes både i naturgummi (lateks) og i silikon, men i dag foretrekker man ofte silikon, den risikerer man ikke å utvikle allergi mot. Ekstra myk smokk øker sjansene for at barnet tar smokken! Med Philips Avent smokker kan du trøste barnet ditt når som helst. Trøst er selvsagt personlig, så det finnes en rekke ulike smokker som passer til babyens unike behov.


Smokk trøst

Fra nyfødt til smårolling, fra å lyse i mørket til å gi ekstra luftstrøm og med uendelig mange søte utforminger har Philips Avent litt trøst til alle babybehov. Beste smokk for: Foreldre som vil ha en medisinsk smokk som gir den nyfødte ekstra trøst. Du kan betrakte Classic-smokken som et allsidig valg for hverdagen.


Ettersom behovet for trøst kan slå til både om dagen og om natten, har vi også laget varianter som er enkle å finne, fordi de lyser i mørket. Selve sugedelen er i naturlateks. Trøst for små er anatomisk formet som mors bryst. Vår tok ikke smokk - ikke før jeg avviklet ammingen, da begynte hun å ta smokker av andre barn (var ca mnd da).


Smokk trøst

Trøst selges i de fleste apotek rundt om. Avvening gikk greit da hun nærmet seg tre. Pushet derfor smokk litt mer på nr slik at ikke puppen alltid må frem og far lettere kan trøste, særlig på natten.


Hun brukte og likte smokk fra hun var nyfødt til hun var ca uker, men siden har interessen dalt betraktelig og nå brekker hun seg hver gang jeg prøver å putte smokken inn i munnen hennes. Hun har påvist at det var færre som brukte smokk i gruppen som døde i krybbedød enn i friske kontrollgrupper, prosent mot prosent. Smokk mot krybbedød. Hun har tidligere sagt at det å aldri bruke smokk doblet risikoen for krybbedød. Alle barn er forskjellige og det er mange måter å slutte med tutt på.


Bør vi ta sluttekuren hjemme eller i barnehagen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg