torsdag 8. oktober 2015

Billige middager

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Middagstips - oppskrifter på enkel, sunn middag Usikker på hva du skal handle inn til middag denne uka?


Vi har samlet et stort utvalg av oppskrifter på gode og enkle middagsretter med svin, kylling, laks, kjøttdeig og fiskeburger.

Middagen skal være noe du kan glede deg til selv om den ikke har kostet skjorta! Vi har trålet intenett rundt, og funnet billige middager fra flinke matbloggere som vi synes ser skikkelig fristende ut. Så neste gang matbudsjettet er litt stramt, kan du kanskje teste en av disse billige middagene ? Ta deg tid til å se litt på de forskjellige rettene og du vil se at mange lett kan skaleres ned til én porsjon eller halveres, slik at du lager to middager og har ferdig middag til neste dag. Eller du kan bruke opp ingrediensene du har igjen fra den ene dagen til å lage en ny middag dagen etter. Jeg har tidligere skrevet om hvordan du kan lage middag til to for kroner - og en ukemeny på lavbudsjett.


Nå gav jeg meg selv følgende utfordring: Lag syv middager til fire personer for 5kroner.

Billig mat er alltid populært. Enkel, god og billig middag. Burrito er en meksikansk rett med myke tortillalefser. Lag den gjerne med kjøttsaus, bønner, ris, guacamole, revet ost og rømme. I denne oppskriften har vi brukt kyllingkjøtt, men du kan også variere med andre typer kjøtt, som biff av okse eller svin indrefilet.


Hva skal vi ha til middag ? For mange er dette hverdagens store spørsmål. Gjennom år har middag til familien for under hundrelappen gitt det norske folk gode og varierte svar på dette spørsmålet. Det er mye å spare på å fordele middagen over to dager.


Faktisk kan du få ingrediensene i handlelisten under til å vare i minst halvannen uke ved å fryse ned rester eller rett og slett bare lage samme middag to ganger på en uke - spesielt hvis du er én person. LES OGSÅ: Her er løken du bør velge. Dette er en rask pastarett som vi tror fort blir en favoritt rundt middagsbordet. Den tar ikke mer enn minutter å lage. En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på.


Dersom du ønsker å bli flinkere til å lage billige , hjemmelagde middager , mener Serigstad oppskriften på å lykkes er å være flink til å planlegge. Ta for eksempel en pose gulrøtter, hvor en stor gulrot rekker til et par personer.

Ta alle gulrøttene og skrell, kutt og pakk dem i fem poser. Husker min mor kom med en ide når det gjaldt billige middager. En dag du har litt rå gå til innkjøp av paprika, purreløk, ris, reker, sopp (hermetisert koster dette nesten ingenting), en eller annen form for kjøtt og andre ting du kunne tenke deg.


Med KIWI PLUSS-app kan du enkelt melde deg inn, se din bonus, kjøpshistorikk og lese om fordelene i KIWI. Har feilberegnet litt med lønnen jeg trodde jeg skulle få idag, og viser seg at jeg har fått halvparten av det jeg pleier. Dobbeltsjekket timene nå, og ser at det stemmer den lønnen jeg har fått.


Altså mye mindre enn det vi ple. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her!


Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg