onsdag 14. oktober 2015

Jeg blir ikke gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Mitt ønske er å bli gravid før jeg er 30.


Har alltid hatt det ønsket om å bli mor i ung alder, og håper å få det til før den tid.

I to år har vi håpet og prøv men ingenting skjer. Dersom alt er i orden hos begge partnere vil rundt prosent av kvinner bli gravide i løpet av ett år med normalt samliv. Jeg blir ikke gravid.


Etter to år vil prosent ha oppnådd graviditet. I det siste har jeg tenkt en del tilbake på da vi forsøkte å bli gravide og hvor takknemlig jeg er for å ha fått to så herlige barn. Alle de årene med det lille håpet hver måne ikke minst alle de årene med skuffelsen.


Har vært gravid en gang før for måneder siden men det endte med spontanabort.

Nå hadde jeg mensen for ei uke siden, og oppdaget i dag,. Og vi er BARE på vår 8. For jeg er en utålmodig sjel. Min mamma sa allti har du sex, blir du gravid.


Min samboer har dårlige sædceller. Nå ønsker vi ett barn nr tre, men graviditeten uteblir. Mange vet ikke når kvinnen har eggløsning og prøver å bli gravide på feil tidspunkt i syklusen. BabyComp er det beste instrumentet på markedet til å finne ut hvor i syklusen eggløsningen er. De kan derfor også slite med å få barn.


Mange får ikke tilbake normal syklus etter bruk av p-piller. Har du ikke nok eggløsningsslim så blir du heller ikke så lett naturlig gravid. Hvor lenge skal vi vente før vi søker hjelp?


Det varierer faktisk fra person til person, fra par til par. Men felles for alle som har prøvd en stund er at man stiller seg selv spørsmålet – hvorfor blir jeg ikke gravid ?

Et spørsmål med like. Vi har prøvd å ha sex hver dag, annenhver dag, vi har prøvd Wild Yam, Nattlysolje, sink, jern, slutte å røyke, drikke betydelig. Men når det er sagt så blir ting veldig annerledes enn man kan se for seg når barnet kommer, og ting du kanskje synes var helt uaktuelt for dere før barnet kommer - blir kanskje verdens mest naturlige og selvfølgelige ting for dere. Kjenner jeg blir skikkelig utålmodig av at det ikke skjer noe#128517;. Da jeg ble gravid med min forrige mann fikk vi det til på første pp begge gangene.


Nå er jeg redd jeg ikke blir grav. P-pillene hadde jeg sluttet med minst et år i forveien, kanskje mer også, jeg husker ikke. Grunnen til det er at jeg har vært så plaget med soppinfeksjon i underlivet.


Om jeg blir gravid igjen, så er jeg redd for å spontanabortere enda engang siden jeg har har økt forekommst av det når jeg har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg