torsdag 29. oktober 2015

Mensensmerter gravid

Mensensmerter og gravid. Men dersom smertene øker og kommer i kombinasjon med blødninger, kan det være tegn på en spontanabort. En spontanabort kan begynne med mensmurringer, og vil være fulgt av blødninger.


ORIGINAL: karrihansen sist jeg var gravid var det overhodet ikke planlagt, og det var ikke i min villeste fantasi at jeg kunne være gravid ! Muskelsammentrekninger er årsaken til plagene mensensmerter. Musklene i livmoren trekker seg sammen for å støte ut menstruasjonsblodet, og disse muskelsammentrekningene kan gi smerter hos noen. Et litt over uker på vei. Har litt mensmurringer som kommer og går. Men i går kveld fikk jeg plutselig sterke menssmerter som gjorde meg veldig nervøs.


Det gikk over etter en times tid. Og har ikke blødd noe. Er det dårlig tegn tror dere? Andre som har hatt lignende? Det var ikke sånn at det st.


Vanligvis får jeg menssmerter sånn dagen før ventet mens. Alle gangene jeg har vært gravid har de murringene begynt omkring en uke før. Ikke direkte vondt som menssmerter, men litt murringer og knip her og der.


Har bare passert fire uker og stusser over menssmertene jeg har hatt de siste dagene. Kan ikke huske dem fra de forrige svangerskapene. Mente at de utble når jeg ble gravid og kom når jeg var ca uker og livmoren begynte å strekke på seg. Det er fryktelig tidlig,og jeg er forberedt på at de. LES OGSÅ: Du kan bli gravid om du har sex under mensen Dette kan lindre Hvis du vil prøve et alternativ til smertestillende, sier et gammelt kjerringråd at et oppkok med frisk oregano kan redusere krampene.


Ellers kan det være bra å holde seg aktiv og trene, for eksempel ta deg en lett løpetur. Tidlige tegn og symptomer på graviditet er uteblitt menstruasjon, kvalme og oppkast, ømme og forstørrede bryster, hyppigere vannlating og økt søvnbehov. Mange kvinner får smerter i nedre del av magen, og noen ganger i ryggen og beina, like før eller under menstruasjonen.


Det startet med sterke menssmerter da jeg var år. Uansett hva jeg gjorde, så var smertene der. Smertene var intense og altoppslukende. I 18-årsalderen fikk jeg sterke, reseptbelagte. Hormonell prevensjon.


Avhengig av hvilke produkter du bruker, vil du kunne velge når du skal ha mensen eller også miste den helt eller delvis. Kan man ha ømme bryster i ukene mellom samleie og ventet mens når man er gravid eller er dette PMS. Ja, jeg fikk i allefall ømme bryster mer enn en uke før jeg ventet mensen. Håper noen har opplevd noe lignende, og har lyst å svare meg! Jeg har den siste mnd.


Rundt en av fire av alle gravide opplever blødning i de første ukene av svangerskapet. To til tre av ti kvinner som føder til termin, har hatt blødning tidlig i svangerskapet. Når det befruktede egget festes i livmorveggen, vil til prosent blø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg