Går det an å gjøre noe hokus-pokus med norske hverdagspannekaker? Men du kan for eksempel avlaste deg selv og steke pannekaken i ovnen , omtrent som en omelett med pannekakesmak. En go grønn salat eller tomatsalat til blir ikke feil. Kilde: Stavanger Aftenblad. Du kan også steke pannekaken i ovnen.
Pisk sammen alle ingrediensene unntatt bacon i en bolle. La røren svelle i minimum minutter. Sett ovnen på 2grader. Dekk en stor langpanne med bakepapir og hell pannekakerøren oppi. Det er ikke nødvendig å steke baconet først.
Fordel baconbiter på toppen. Fleskepannekaker i ovnen. Det tar ikke veldig mye lengre tid å lage fleskepannekaker enn vanlige pannekaker. Baconet steker du mens pannekakerøra sveller. En ny vri på den tradisjonelle pannekaken.
Hell røren i en bakepapirkledd langpanne og steke pannekaken i ovnen. Steik bacon og legg i bunn av ei ildfast form. Visp saman dei andre ingrediensane og hell over. Server straks med salat eller kokte poteter til. Trur dette kan bli den vanlige måten å lage fleskepannekaker på, er jo så enkelt!
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. På Anna fra Røros sin tid var det vanlig å spise fleskepannekaker sammen med ertesuppe.
Pannekakene servers med det samme, varme. Det går bra også i våre dager. Vil du pynte med grønt, går det bra å strø litt gressløk over både pannekakene og suppen.
Den beste drikken, synes vi, er vann. Stor form gir kort steketi liten form gir lang steketid. Det kan være greit å bruke lasagneformer dersom man vil ha maten klar litt raskt.
Lagervarer leveres neste virkedag. Kjøp Ovn hos WhiteAway. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Denne oppskriften er perfekt å forberede og ta me det blir ganske nøyaktig liter røre.
Bland gjerne i litt bakepulver, da blir pannekaken litt luftigere. Ingredienser porsjoner ca. Ovnspannekaken vil blåse seg opp og bli svært luftig mot slutten av steketiden, men synker sammen ikke lenge etter at den er ute av ovnen. Lag pannekakerøre og hell den over flesket.
Stekes i middels varm ovn til den får en gylden brun farge og har hevet seg godt, det vil si cirka minutter. Røren holder seg godt i kjøleskap noen dager, rør da evnt. Hell over pannekakerøren og dryss over persille. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.
Stek videre i ca 15- minutter. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.