fredag 23. oktober 2015

Bilpute barn

Bilpute barn

Oppblåsbar nakkepute som sørger for at du kan sove i bilen, flyet, osv. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. If Skadeforsikring støtter Trygg Trafikks informasjonstjeneste om riktig sikring av barn i bil. Anatomisk utformet med polstret sittepute og beltestyring.


Bilpute barn

Puten kan brukes i både for- og baksete. Her har vi ting for større barn. Et tegn på at barnet føler seg stort.


Kule trykk, Fix-varianter (Fix er for beltestolen, hva Isofix er for barnestolen), et hav av ulike farger å velge mellom og alle fra kjente. Barnas Hus selger de sikreste bilsetene til ditt barn. Anerkjente merker og testvinnere. Vi har bilstoler tilpasset alle typer biler, familier og barn. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


Når barn blir alvorlig skadet i bil i dag, ser vi av statistikkene at det først og fremst dreier seg om hodeskader. Derfor er det hodeskadene vi nå retter søkelyset mot. Veldig rastløse barn og barn som sovner i bilen, bør helst sitte i seter med beskyttelse på siden av hodet.


Hvis ikke skal ordinære bilbelter benyttes. Etter dette skal både. Det er påbudt å sikre barn i bil. Utstyrt med beltestyring og utskiftbart trekk.


Bilbeltepute for barn mellom 15–kg (fra ca. år). Trekket på belteputen kan tas av og vaskes i samsvar med anvisningene på etiketten. Hos oss finner du noen av verdens fremste bilstoler når det kommer til sikkerhet for ditt barn fra kjente merkevarer.


Dette er barneseter som kan monteres bakvendt eller forovervendt. Sørg for at barnet ditt sitter trygt i bilen ved å velge et av våre sikkerhetssertifiserte barneseter. Til nyfødte, såvel som eldre barn.


Bilpute barn

Like grundig som du ser på kollisjonssikkerheten i et kjøretøy er det å tenke på sikkerheten i et babysete, en bilstol eller en beltepute. Ved å velge en godkjent stol eller bilpute , kan du være sikker på at den er testet for å klare de krav som finnes. Sikkerhet i trafikken er viktig, og at barna skal ha sikre barneseter, er en selvfølge. På Jollyroom har vi derfor et stort og variert utvalg med bilstoler til barn i alle aldre, alle sikre, komfortable og brukervennlige!


Hei, jeg lurte på når man kan bytte ut bilsetet med bil pute ? Gabriel blir år i juni. Er det alder, høyde, vekt som bestemmer det? For hvem vil ikke være sikker på at ens barn er trygg og sikker når dere kjører bil? Vær obs på at barnet må ha vokst ut av beltestolen (se ordforklaring i infoboks) før det kan gå over til å bruke bilpute i stedet for bilstol. I Norge er vi flinke til å sikre barna , men forskning viser at over av barna er feil eller mangelfullt sikret.


Hodet på små barn er svært tungt i forhold til resten av barnets kropp. NAF advarer foreldre mot å snu barna for tidlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg