tirsdag 6. oktober 2015

Lett strikkeoppskrift

Kjempeutvalg av gratis hstrikkeoppskrifter. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Linka Karoline Neumann har hatt megasuksess med sin oppskrift Villmarksgenseren.

Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look. Garnpakke - Naturlig. Alt du trenger i en ferdig pakke, oppskriften følger med gratis! En superenkel genser.


Med unntak av raglanfellingen er genseren helt fri for økninger og fellinger, og det er heller ingen montering. Genseren er lett som en fjær, og veldig pusete og mjuk. Bolen og ermene strikkes rundt hver for seg, før de se settes på samme rundpinne og du raglanfeller.

Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120. Siden det begynner å bli kaldt i været, for ikke å snakke om tid for å nøste opp julegavene snart, er det all grunn til å tro at mange har begynt å plukke opp strikkepinnene igjen.


Utvalget av strikkeoppskrifter er aldri dårlig, men det er ikke nødvendigvis så lett å finne gode mønstre som samtidig er gratis. Har du lyst til å strikke deg et par deilige sokker? Snurresokker, spiralsokker eller tubesokker er den lure løsningen hvis du ikke har helt kontroll på det med hælfellinga. Enkel oppskrift gir superfin genser!


Har lenge mannet meg opp til å lære meg å strikke sokker, men har ikke kommet dit…. Og ei strikkeoppskrift på en tovet ryggsekk med et brukbart design, må det vel være mulig å spore opp. Så skulle det ikke være så stor en sak å strkke inn noen mønsterborder hvis man vil det.


Strikkeoppskrifter fra Stine Oksvold Design. Oppskrift på genser til voksen med rundfelling. Ypperlig til turbruk.


Nettsiden drives av garnmerket Drops og de legger ut oppskriftene til alle sine kolleksjoner på denne siden. Jeg holder selv på å lære meg å strikke, og det jeg synes var så bra med denne siden var at i tillegg til å forklare oppskriftene godt i teksten har de også lagt ut instruksjonsvideoer der vi nybegynnere kan lære oss forskjellige ting som å legge opp masker, felle av, lage.

Er du på jakt etter en gratis strikkeoppskrift ? Tusen takk for en lett forståelig oppskrift på sokker! Disse oppskriftene er blitt designet av oss så du finner de ikke andre steder. Trenger du en strikkeoppskrifter for å strikke noe til husdyret? Dette finner du i listen under.


Denne modellen er en lett , tynn genser i luksus silkemerino. I halsen kan du knytte sløyfebån skinnsnor eller en annen snor. Og får du lyst på en til deg selv, finnes det oppskrift på dette også i boka. Hvor langt du må strikke avhenger av hvor lett garnet tover og hvor fast du strikker.


Mine riller tover mindre enn glattstrikk). Votten er strikket i Fritidsgarn fra Sandnes. Legg opp masker jevn fordelt på fire pinner i størrelse nr. Strikk rettstrikk til arbeidet måler cm.


For meg vil det si omtrent omganger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg