fredag 2. oktober 2015

Kjøkkenskap

Kjøkkenskap

Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Med kjøkkenskap som passer måten du bruker kjøkkenet på, sparer du litt tid og energi hver gang du lager mat (eller vasker opp). Hos oss finner du mange forskjellige vegg- og benkeskap. Dermed har du nesten uendelig med muligheter når du vil friske opp eller renovere kjøkkenet, eller sette sammen et helt nytt drømmekjøkken fra bunnen av. Med et IKEA-kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Et kjøkken av god kvalitet. Hva er et kjøkken av god kvalitet?


Alle våre kjøkken bygges for hånd på fabrikken vår i Ballingsløv. Tre kappes, slipes og lakkes. Byggmax tilbyr kjøkkenskap etter behov Her hos oss finner du kjøkkenskap for ditt behov. Kvaliteten er utsøkt, men prisene er lave. Vi gir deg gjerne råd om alt fra plassering av skapene til hvilke vaskemidler man kan benytte.


Hos Kvik finner du et bredt utvalg av kjøkkenskap : høyskap, hjørneskap og mange flere i lekker dansk design – og til like lekre priser. Med våre mange forskjellige overskap og underskap til kjøkkenet får du plass til både serviset med stråmønster og kjøkkenmaskinene – også de du sjelden tar frem. Vi har en rekke kjøkkenskap og skapløsninger som gjør ditt kjøkken ryddigere og mer oversiktlig. Se alle mulighetene her! Frisk opp gamle kjøkkenskap.


Har du gamle kjøkkenskap som fungerer fint, men for eksempel har en umoderne farge – kan du enkelt male dem. Det vil friske opp hele kjøkkenet. Du kan også få et nytt utseende til kjøkkenet ved å skifte håndtak på kjøkkenskapene. Det finnes flere typer kjøkkenskap i forskjellige høyder og bredder. Hver har sine fordeler.


Kjøkkenskap

Hos HTH finner du et stort utvalg av billige kjøkkenskap – uansett hvilken type kjøkkenskap du er på utkikk etter. Vi har samlet et stort utvalg av underskap, overskap, toppskap, høyskap og innbyggingsskap. Felles for våre kjøkkenskap er at det er dansk design på sitt aller beste, til den beste prisen. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet.


Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet. Og kjøkkenskuffene er verktøykassene dine. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken.


Kjøkkenskap

Du vil fort merke hvordan Sigdals skuffer gjør kjøkkenarbeidet enklere, mer oversiktlig og mer lystbetont. På et Sigdalkjøkken kan det fort bli rift om kjøkkentjenesten. Fritt for å lage maten i dag! Få drømmekjøkkenet med vårt store utvalg av skap og stammer. Design, kombiner og velg de Epoq- løsningene som passer deg best.


Skap og kommoder for alle oppbevaringsbehov. Store endringer med små hjelpemidler - skift knotter og håndtak. Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene. Finn nye knotter eller håndtak, og framhev stilen du allerede har, eller skift til en ny.


Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av kjøkkeninnredningen. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år. Det enkleste systemet bruker kileformede treklosser. Hvis du skal bruke disse, må du arbeide svært nøyaktig, særlig hvis du ønsker å montere skapene ved siden av hverandre på en rett linje.


VIDEO: På de fleste kjøpte skapdører er det boret ut til hengsler. Men hvis du ønsker en dør som ikke er standar eller du vil ha nye hengsler på den gamle døren, kan du selv bore ut til beslagene. Skapdører kjøkken fra Byggmax. Det er enkelt å fornye kjøkkenet uten å bytte alt inventar.


Raskt, enkelt og billig. Bestill nye skapdører til et eller flere skap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg