fredag 23. oktober 2015

Bilstol 5 år

Bilstol 5 år

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt store utvalg her. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. Kjøp bilstol hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Bilstol 5 år

Det er påbudt å sikre de aller minste bakovervendt når de sitter i bilstol. Hvor lenge er avhengig av setet du har. Vi anbefaler bakovervendt så lenge som mulig, til minst år. For hvem vil ikke være sikker på at ens barn er trygg og sikker når dere kjører bil?


Det finnes en mengde forskjellige modeller innen barneseter, som er utformet for å passe barn opptil år. Axkids bakovervendte bilstol Minikid beltes fast i bilen og er uten tvil den mest romslige i sin klasse av modellene som inngår i testen vår. Hodestøtten kan utvides, slik at selv et barn på 4– år lett for plass til å sitte trygt. Trekket er mykt og behagelig, og barna sitter komfortabelt i det.


Bilstol 5 år

Axkid har ikke spart på polstringen. Sikkerhet i trafikken er viktig, og at barna skal ha sikre barneseter, er en selvfølge. På Jollyroom har vi et stort og variert utvalg med både framovervendte og bakovervendte bilstoler, alle sikre, komfortable og brukervennlige!


Det er mange som ikke er klar over at en bilstol ikke bør brukes i mer enn 8-år for eksempel, sier Ida Nelvik fra BabyComfort Ålesund. Særlig for de som kjøper brukte bilstoler eller som lar bilstolen gå i arv, er det viktig å huske på dette. Det kan være lurt å unngå å kjøpe bilstoler eldre enn år , forteller hun.


Bilstol 5 år

Vær obs på at barnet må ha vokst ut av beltestolen (se ordforklaring i infoboks) før det kan gå over til å bruke bilpute i stedet for bilstol. Det er veldig viktig å velge riktig bilstol til ditt barn og dets alder. Frem til barnet er MINST gjerne lenger, anbefaler vi at barnet sitter sikret i bakovervedt bilstol. Med rett barnesete til bil kan du være sikker på barnet ditt sitter trygt når uhellet først er ute. Her finner du komplett oversikt hvis du lurer på hvilke regler som gjelder for barn i bil.


Bakovervendt bilstol blir anbefalt til barnet er minst fire år. Barn har stort og tungt hode, og skuldrene er smale. Skjelettet er ikke så sterkt og mange organer er mer sårbare. I en kollisjon med forovervendt bilstol , vil barnet kunne få alvorlige skader. Av sikkerhetsmessige årsaker burde vi sittet bakovervendt til vi var voksne.


Maxi Cosi Pebble bilstol med base for barn på 0-1. Isofix Basen indikerer godt om den er montert riktig eller ei. Soltrekk følger med. Tester: Tester kan være ok guider for hva som finnes på markedet. Men det kan være vanskelig å tolke dem, og ulike tester kan vektlegge forskjellige ting.


Gutt år hvilken bilstol. Men er det trygt med brukt bilstol ? Hver bilstol vi får tilbake blir sjekket grundig for å sikre at den fortsatt er like trygg for neste barn som skal bruke den. Stolen blir skrudd fra hverandre av profesjonelle, alle slitte deler blir byttet ut, og trekket blir skiftet, slik at bilstolen blir så god som ny – både inni og utenpå.


Etter ti år risikerer man at plasten i stolen har blitt for gammel og ikke lenger tåler påkjenningen ved en kollisjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg