tirsdag 13. oktober 2015

Sebra hyller

Stort utvalg av hyller hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Det meste til barnerommet.


Sebra hyller

Mange gode løsninger på oppbevaring. Rask og enkel handel på Ellos. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Hyller og skap til barnerommet Når man skal innrede et barnerom, vil man ganske fort erfare at det er en hel del som skal få plass der inne. Vi selger barneklær på nett, Vi har Norges største utvalg av bl.


Men, hyller til barnerom trenger absolutt ikke være kjedelige, vi har mange flotte design som virkelig pynter opp. Hvis du ønsker noe rent og minimalistisk som passer inn overalt, har vi det også. Disse hyllene passer både på barnerommet og ellers i boligen, og kan monteres på veggen eller stables på gulvet. Møbelet består av totalt fire hyller i forskjellige størrelser som kan henges opp på veggen med hjelp av festene på baksiden eller stables på hverandre.


Sebra hyller

Hyllene kan monteres på veggen eller stables på gulvet. Laget i lakkert mdf. Vi har oppbevaring til boden og garasjen, og hyller som tåler tunge gjenstander.


Vi har også oppbevaring til stue og soverom for lettere ting du vil vise frem. Flere av våre hyllesystem kan du plassere på gulvet eller feste på veggen for å frigjøre gulvplass. Om oppbevaringen skal stå på gulvet så husk å feste det til veggen.


Sebra hyller

Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem.


Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Våre hyller hjelper deg med å få plass til yndlingstingene dine. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre. Du kan feste hyllene på veggen eller stable de på gulvet. Produsert i pulverlakkert metalramme i massivt alumium pg en tynn bøketreplate med avrundede kanter, som gjør utrykkel lett og svevende. Dette er en enkel oppbevaringsløsning som er med på å gi store veggflater liv. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer.


Sebra hyller

Alltid gode tilbud og rabatter. Alle varer kan bestilles i vår nettbutikk. Vare bringes hjem i nærområde kostnadsfritt. Sebra Hyller Salg SALG på nett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg