mandag 19. oktober 2015

Hvordan lage julekalender

Med kule gaver fra Coolstuff! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Nå kan du lage puslespill av fotografier, og det åpner mulighetene for en spennende julekalender til kjæresten!


Da gir du kjæresten en langweekend i julegave, til det reisemålet som puslespillet viser!

Skriv tallene med tusj, eller bruk etiketter fra bokhandelen, foreslår Liv Aspelund og Jane Asprusten i boka Absolutt jul. Trenger noen tips til hvordan man kan lage en fin julekalender selv. Helst en som ikke innebærer at man må samle tomme fyrstikkesker, eller brodere poser, for jeg har liksom litt begrenset med tid. Men det kan gjerne være en litt skikkelig, som kan brukes år etter år.


Nå skal hun inspirere oss til å samles på kjøkkenet og forberede julen sammen. Bak hver luke, viser Wenche oss hvordan vi trygger alt fra julebaksten til sprø svor på ribba. Vi får inspirerende forslag til hvordan vi kan lage spiselige julegaver, og nyttige triks for å unngå de største blemmene når vi tilbereder julematen vår.

Det finnes en rekke muligheter for å lage julekalender. Hvor mye man ønsker at den skal koste varierer en god del. Er du kreativ nok trenger julekalenderen ikke koste noe som helst eller veldig lite. I dette innlegget skal vi fokusere mer på hvordan lage gratis julekalender.


Mange kjøper en ferdig julekalender eller adventskalender til barna, og utvalget er stort i butikkene. Julekalenderne du kan lage selv. Men et annet alternativ er å lage kalenderen selv.


Da har du full kontroll på hva barnet får, og hvilke gaver du vil gi. Skip navigation Sign in. Dagens frokostseminar tok for seg hvordan du kan lage en enkel julekalender for å få flere salg i desember. Dette er markedsføringen som mange prøver å få til, men som nesten ingen klarer.


Vi så på hvordan du kan få det til, uten tekniske løsninger. Har du også alltid drømt om å eie din egen vulkan? Universitetet i Stavanger.


Dette skjer: Polene på batteriet er to forskjellige metaller stukket ned i samme ledende væske, i vårt tilfelle, poteter. Når metallet stikkes ned i poteten, oppløses noe av metallet.

Er det noen som har ideer til hva vi kan ha som julekalender ? Vil gjenre rette fokus mot å gi istedenfor å få, og har lyst til at barna skal ta med en gammel leke eller klær. VI ønsker samle alt i en kjempepakke og gi til noen som trenger det. Hjemmelagde julekalendere er en typisk norsk juletradisjon som vi nordmenn setter stor pris på.


I fjor gjorde DNB en undersøkelse på hvor mye penger vi brukte på julekalender , og da viste det seg at menn brukte 2kr i snitt, mens kvinner brukte 3kr. Men det er lett å se at å lage en hjemmelagd pakkekalender til jul kan fort bli mye mer enn det. Hvis en gjennomsnittsgave kjøpt til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg