torsdag 29. oktober 2015

Gynekolog stavanger uten henvisning

Bestill drømmeferien med Agoda. Super bilferie i Stavanger med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Vi har flyttet til nytt lokale i St Olav gt 2. For å komme til henne trenges det henvisning.


Gynekolog stavanger uten henvisning

Pasienten betaler egenandel i henhold til offentlig bestemte priser. Adalsteinsdottir driver privat. Her kan du bestille time uten henvisning. Kjersti Tollaksen - DESSVERRE SLUTTET.


Spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer. Tollaksen driver privat og det trengs derfor ikke henvisning fra fastlegen. Du kan selv gjøre avtale for time hos henne. Tilbyr utredning og behandling av ulike gynekologiske lidelser og underlivsplager. Her møter du dyktige gynekologer med spesialkompetanse og topp moderne utstyr.


Du får time raskt og uten henvisning. Trenger du time hos gynekolog ? Timebestilling - gynekolog i Stavanger. Alle kvinner i Stavanger - og Sandnes-området kan bestille time hos oss.


Vi gjør de fleste gynekologiske undersøkelser. Alt fra rutineundersøkelser til mer komplekse problemstillinger. Gynekolog i Stavanger. Kvinner i alle aldre kan oppleve ulike underlivsplager. Hos oss får du time hos spesialist når du har behov for det, uten henvisning fra lege.


Denne tjenesten tilbyr vi kun ved vår avdeling i Stavanger sentrum. Aleris tilbyr gynekologiske konsultasjoner over hele landet, i tillegg til gynekologiske operasjoner i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Jeg holder til sentralt i Stavanger , i etasjen over vaktapoteket.


Merk: Henvisning fra fastlege er ikke nødvendig. Gratis avbestilling! Når vår gynekolog har påvist en ufullstendig spontanabort eller en graviditet som har blitt avbrutt, uten at kroppen har startet en spontanabort, tilbyr Volvat medikamentell behandling, som utføres hjemme. Ved Aleris Sykehus Hinna Park møter du gynekologer med lang erfaring innen utredning og behandling av gynekologiske sykdommer og plager. For at denne behandlingen skal kunne gjennomføres, er størrelsen på fosteret avgjørende.


Gynekolog stavanger uten henvisning

Det betyr at det ikke er nødvendig med ny henvisning ved kontrollopplegg som avtales i forbindelse med konsultasjonen, eller fordi du innkalles pga prøveresultater som tilsier videre undersøkelser. For noen vil det bare være aktuelt med en enkelt ekstra kontroll, mens det for andre kan dreie seg om oppfølgning over mange år uten ny. De fleste kvinner begynner å gå til gynekolog tidlig i 20-årene og besøker sin gynekolog gjennom hele livet. Hos Klinikk Hausken behandler vi kvinner i alle aldre. Hver fase i livet har ulike utfordringer.


Hvordan oppsøke gynekolog ? Ikke et problem for leger - NRK Rogaland - Lokale nyheter, TV og. De kan henvende seg direkte til sykehuset uten henvisning fra fastlege. Det kan være noe billigere andre steder. Er det bedre å gå til gynekolog enn vanlig fastlege?


Gynekolog stavanger uten henvisning

Det spørs jo hva du skal dit for da. Er det en vanlig celle-prøve gjør fastlegen det like godt, er det mer spesialiserte ting du vil ha gjort er det kanskje like greit å gå til gynekolog. Det er vel gjerne dyrere enn fastlegen med mindre du har henvisning derfra. Jeg forstår det jo egentlig da, særlig om du bor et sted det er lang ventetid hos gynekolog. Både jeg (som får henvisning og fastlege) og hun går til privat gynekolog hvert tredje år.


Jeg synes det er verdt pengene, god service, hyggelige folk og en grundig sjekk av hele sulamitten (innvendig ul) gjør det verdt prisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg