fredag 30. oktober 2015

Konfirmasjonssanger gratis

Linker til gratis vareprøver og gode tilbud. GALLERI - GRATIS KONFIRMASJONSSANGER. Gratis konfirmasjonssanger - eksempler. Konfirmasjonssanger med aktuelle temaer, slik som blogger, Instagram, dataspill, snapchat etc. Vi skriver også på bestilling.


Konfirmasjonssanger gratis

Tips og råd til deg som ønsker å skrive din egen sang. Her er noen gratis eksempler på sanger. Sanger hører med i konfirmasjon. Den enkleste løsningen er å velge generelle sanger og putte inn jubilantenes navn.


Ferdige konfirmasjonssanger. Dersom du ønsker å hylle konfirmanten med en sang, kan du få kjøpt mange ferdige konfirmasjonssanger i nettbutikker. Da kan du bytte ut ord og verselinjer på sangen slik at du får en konfirmasjonssang som passer ganske godt. Tenk om du kunne ha fått tak i ferdige sanger der du valgte ut versene som passet? Eksempel på konfirmasjonssang.


Konfirmasjonssanger gratis

Slik kan noen vers i en spesialskrevet sang bli. Kjærlighetsvisa (Ingen er så god som du, da) Du har bestandig vært en smule vimset og glemmer stadig hvor mobilen er. Vi har samlet ferdige sanger og taler du kan laste ned direkte til konfirmasjonen som gjør at du har dette klart allerede i dag. En konfirmasjon har mange sanger. Onkel, tante, gudfar, gudmor eller fra konfirmanten selv.


Man kan også ha aktivitetssanger som konfirmasjonssanger. Hver eneste sang har innhold som omhandler mange aktuelle tema fra oppveksten, og hver eneste sang inneholder også det som dagens fjortiser er opptatt av. Jeg holder på å skal lave konfirmasjon for datteren, og da lurer jeg på om det er noen her som har en av disse ferdige sangene som man synger før, og etter maten?


Vi har konfirmasjonssanger til alle deler av konfirmasjonen. Sammen med Trond Hanssen har P4s komiker Jon Niklas Rønning oppsummert alle konfirmasjoner - og melodien er selvsagt Bamsens fødselsdag. Stort utvalg av sanger og taler til konfirmasjon. Morsomme, seriøse, gode ord – noe for enhver smak.


Kjøp konfirmasjonssanger og konfirmasjonstaler her. Medlemskap er gratis. Vet liksom ikke helt jeg da. Sånn typisk konfirmasjonssanger kanskje. De gode øyeblikkene.


Vi bruker dine innspill og lager en tale som vil bli husket lenge. Familien Remberg fra Lørenskog ville gi yngstesønnen David en helt spesiell gave til konfirmasjonen. I hemmelighet spilte de inn en ellevill musikkvideo med den hjemmesnekra låta Nå er det.


Det er ikke umulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg