onsdag 7. oktober 2015

Bilstol isofix

Bilstol isofix

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt store utvalg her. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. Groot aanbod Isofix Autostoeltjes.


Eenvoudig te installeren. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp bilstol hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Mange barneseter har den hendige ISOFIX -løsningen for montering i bilen. Dette er både enkelt og sikkert for barnet ditt! Her på huset har vi et fint utvalg av barneseter med Isofix , samtlige av dem fra merker du kan stole på! Bakovervendt bilstol er tryggest. Barn opp til minst år, helst opp til år bør sikres i bakovervendt bilstol ! Når er det på tide å bytte ut babybilstolen?


Det er veldig viktig å velge riktig bilstol til ditt barn og dets alder. Frem til barnet er MINST gjerne lenger, anbefaler vi at barnet sitter sikret i bakovervedt bilstol. Isofix anses å være bedre, ettersom risikoen for feilmontering er vesentlig lavere.


Mange opplever også at stoler med Isofix er lettere å montere og smidigere å flytte mellom forskjellige biler. Bilstoler som beltes fast, har derimot høyere maksvekt, som gir lengre brukstid. Hvorfor tar Isofix -stoler bare kg. Lekker gruppe 1-2-bilstol med ISOFIX fra SPARCO. Denne bilstolen er utstyrt med et innbygget fempunkts-selesystem.


Takket være de høydejusterbare selene yter stolen ekstra sikkerhet til gruppe (fra måneder til år). Stolen monteres raskt og enkelt med Isofix , eller med bilens trepunktssele. Sikkerhet i trafikken er viktig, og at barna skal ha sikre barneseter, er en selvfølge. På Jollyroom har vi et stort og variert utvalg med både framovervendte og bakovervendte bilstoler, alle sikre, komfortable og brukervennlige! ISOFIX base til bilstol ISOFIX eller BELTE montering.


For hvem vil ikke være sikker på at ens barn er trygg og sikker når dere kjører bil? HER er en liste over biler som har isofix fester, mange tror isofix kun finnes på de aller nyeste bilene, dette stemmer ikke helt. I tillegg vil isofix -innfestingen blant annet kunne gi bedre stabilitet ved sidekollisjon. Når isofix brukes i beltestoler, kalles systemet egentlig isofit. Den kanskje største fordelen med isofix , er at du slipper å bruke bilens belter når du skal feste babystoler og småbarnstoler.


Bilstol isofix

Etter hvert som barnet vokser, kan bilstolen justeres slik at barnet hele tiden har god benplass. Zi Combi XISOfix bilstol kan brukes både bakovervendt og forovervendt. Med en beltestol er du sikret riktig belteføring, slik at barnet er trygg under hele kjøreturen. Isofix gir mange fordeler, blant annet er de enkle å montere og i tillegg er det tryggere enn vanlige beltebaserte modeller.


ISOFIX -festene sitter plassert mellom bilens sete og rygg, og er nesten alltid montert i baksetet. En bakovervendt ISOFIX -stol må også ha sikkerhetsben, som også det fører til økt stabilitet og sikkerhet. Husk at for bakovervendte bilbarnestoler med ISOFIX -montering gjelder vekten 0-alternativt 9-kg. Støtter bilen din ISOFIX og kan bilstolen festes på en forsvarlig måte i denne? Dersom bilen din ikke støtter ISOFIX er det viktig å velge et bilsete som kan festes med bilbelte eller velge en bilstol med base som sikrer barnet ditt på en god måte i bilen.


Bilstol isofix

Hver bilstol vi får tilbake blir sjekket grundig for å sikre at den fortsatt er like trygg for neste barn som skal bruke den. Det er påbudt å sikre de aller minste bakovervendt når de sitter i bilstol. Hvor lenge er avhengig av setet du har.


Vi anbefaler bakovervendt så lenge som mulig, til minst år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg