mandag 5. oktober 2015

Leker søker barn

Leker søker barn

Sjekk vårt utvalg på Sprell. Lynrask levering av kvalitetsleker. Filmen har mottatt en rekke priser, bl. Britisk animasjonsfilm. Bamsen Teddy og dukken Annie våkner i hver sin søppelkasse.


Barna som eide dem har fått nye leker til jul, og ingen bryr seg visst lenger om Teddy og Annie. The Forgotten Toys. LEKER FOR STØRRE BARN ! Dette er et lekehefte for alle som er ferdig med de små uskyldige barnelekene.


Her er det mer fart – mer morro – og større utfordringer! For å tilpasse heftet til ulike grupper har jeg prøvd å samle noen leker for alle smaker. Dukken Annie og bamsen Teddy holder fremdeles på å finne veien hjem til familien sin, men det er ikke alltid like lett når det er så mange spennende ting å se.


Leker søker barn

Det er det fantastiskedukketeatret og så er det ranerne som stjeler Teddy. For ikke å snakke om den store brannen hvor Annie og Teddy redder en annen bamse. Barnejury prisen for beste barneprogram på Den. De små tar hele tiden til seg ny kunnskap, mens nysgjerrigheten bare blir større. Barna vil ha det morsomt, samtidig som de utvikler seg og lærer seg nye ting.


Tips: Leken kan fort bli kaotisk i et lite hus med mange deltagere… Tips2: Om leken foregår utedørs, kan dere forsøke omvendt gjemsel. Leken er over når det bare er et barn som ikke har funnet gjemmestedet. Norges største leketøykjede!


Leker søker barn

Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett. Denne leken passer best hvis det er mange barn med. Tre eller fire personer sitter ved siden av hverandre på en seng.


Døren ut til de andre barna er lukket. De tre eller fire personene velger seg ut hvert sitt navn av barna på ut siden av døren og forteller hverandre hvem de har valgt. Nordens ledende nettbutikker for barnefamilien med alt til alle barn. Handle barneprodukter og babyartikler online.


Lekmer er en komplett barnebutikk og lekebutikk på nettet. Frakt kun 5- Gratis innpakning. Her møter du for første gang bamsen Teddy og og dukken Annie, som har blitt glemt igjen av familien sin på en flyplass. Du kan tro de kommer ut for mange spennende og morsomme ting, mens de prøver å finne veien hjem igjen.


De møter både fjollete innbruddstyver, søte spøkelser og små hundevalper. Barn søker ofte trygghet og glede i fargerike eller myke leker som for eksempel en god koseklut eller bamse. Eller hva med de artige badeleken som barn elsker?


Her finner du vårt utvalg av leker til de minste. Vi stikker høye krav til kvaliteten på våre leker og har rikelig med leker som er både morsomme og lærerike. Leker for barn i alle aldre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg