fredag 25. september 2015

Vask av skinnsofa

Sofaer til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Kamajer på soafer på nett. Stort utvalg og lave priser! Kjøp Skinnsofa på nett hos Trademax.


Alltid lave priser og et stort utvalg! Nye deals hver dag! Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute.


Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Tørket av den med grønnsåpevann tidligere, men nå er det kun vann, og selvfølgelig Spenol når den skal behandles. Det lureste er å høre med butikken du kjøper skinnmøblene av om hva som er riktig måte å vedlikeholde skinnet på. De fleste butikker har brosjyrer med informasjon om dette.


Forbrukerne er godt beskyttet av Forbrukerloven i fem år, men da er det viktig å huske på at man må behandle skinnet som anbefalt, sier hun. Snakket med en som jobber med skinn til dagen,han anbefalte oss å vaske sofaen med eddikvann. En skinnsofa er en smart investering i god komfort og kvalitet som du har glede av i mange år fremover – så sant du tar godt vare på.


Her er tipsene til Bohus egen skinnekspert John Moe. Jeg har kjøpt en sofra fra Finn. Jeg angrer på kjøpet men lite å gjøre med. Trekket på sitteputene kan vaskes så det er greit, men resten: hva kan jeg bruke til å vaske me.


Vask av skinnsofa

Når muligheten byr seg … Kald og ren nysnø er velegnet til rengjøring av skinnfell. La fellen først ligge utendørs til den er blitt kald. Når fellen er avkjølt, legges den utover i snøen med ullsiden ned. Badekar får ofte en skitten hinne av kalkbelegg.


Vask av med en fuktig klut. Spray på ublandet eddik, la sitte en stun og skrubb så av med en blanding av vann og bakepulver. Dette eksemplet av et lyst skinnmøbel i norsk okseskinn hadde fått en hard medfart på de utsatte armlener (bilde 2), samtidig som det over tid generelt mister farge og glans. Ved en renseprosess (bilde 3) bruker man et spesialmiddel, en enkel svamp, en klut og en lærkrem. Ved hjelp av svampen gnir man rett og slett skinnet rent (bilde 4).


Slik kan du fjerne flekker fra sofa og andre møbler. Rengjøring av sofaen trenger ikke ta så lang ti hvis du tørker av den regelmessig og er rask med å tørke av med en gang det er noe søl. Lyse skinnmøbler kan ta farge fra buksen.


Skinn er et porøst materiale (selv om det holder lenge), så vær ekstra påpasselig med fett, støv, skitt, røyk og svette. Så over til vaskingen! Ukentlig eller minst hver 14. Spesielt armlener og nakkestøtter er utsatt.


Sv: Hva vasker man skitten skinn sofa med? Takk for tips og råd. Dersom det farger av på kluten, kan fargen på møbelet være skadet og vil ikke tåle rengjøring. La rengjøring av møblene bli en fast del av husvasken. Vi anbefaler at alle stoppede møbler støvsuges jevnlig.


Levetiden på et fiber øker ved godt vedlikehol sier møbelbutikken Inne i Tromsø. Er du usikker, så renser du en del av sofaen som står inntill veggen eller lignende og venter til dagen etter og ser om det blir noen skjolder. Vi gjorde det første gangen. Vi har renset vår nå ganger og skal snart påån igjen :) Anbefaler det på det nærmeste!


Men visste du at det faktisk ikke er alt du burde prøve å vaske med eddik? Eddik kan ikke brukes til alt. Produkter for rens, flekkfjerning, impregnering og reparasjon av møbler i skinn, stoff og andre overflater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg