torsdag 17. september 2015

Gravid forkjølet

Gravid forkjølet

Jeg er gravid i ca. Begynner nå på den tredje uken med forkjølelse. Har vært så tett i nese, hals og ører at jeg ikke fikk sove på nesten fire dager. Det er ikke farlig.


Om det har en sammenheng med svangerskapet eller om det er sesong for forkjølelse vet jeg ikke. Men syns liksom det kunne gå fint nå når det er litt kritisk i starten! I tillegg er jeg kvalm fordi jeg er gravid.


Ligger rett og slett på sofaen hele dagen. Blir du forkjølet mens du er gravid , er det ikke alle typer nesespray du kan bruke. Feber i svangerskapet har som regel de samme årsakene som feber oppstått uten at man er gravid.


I de aller fleste tilfeller dreier deg seg om ufarlig og forbigående kortvarig feber. En vanlig årsak til febersykdom er virusinfeksjoner, og noen virusinfeksjoner kan ha ugunstige innvirkninger på graviditeten. Du skal ikke bruke ibux, da dette kan ha uheldig innvirkning på fosteret, sier jordmoren.


Kontakte lege ved feber. Selv om du gjerne vil jobbe og være på farten, er det ikke sikkert at det er det kroppen din trenger. Kostrådene på denne siden er fra norske myndigheter til gravide. Matportalens redaksjon svarer ikke på enkelthenvendelser fra gravide , men lagrer henvendelser slik at de blir tatt med i vurderingen når kostrådene skal revideres.


Har du spørsmål angående kosthold mens du er gravid , må du ta kontakt med helsestasjon, jordmor eller fastlege. Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Hvor farlig er det å få influensa når man er gravid ? Spørsmål og svar om influensasykdom og -vaksine under graviditet.


Hvor farlig er det dersom man får influensa som gravid ? Når bør man i så fall oppsøke lege? Heldigvis får de fleste av oss sjelden influensa. Babyverden er Norges største nettsted for deg som prøver å bli gravid , er gravid eller har barn. Hos oss skal du enkelt finne svar på dine spørsmål.


Er i svangerskap uke 5-6. Tror ikke det er betent? Gravide Paracet og gravid - riktig bruk.


Paracet, og andre legemidler som inneholder virkestoffet paracetamol, er førstevalget av smertestillende legemidler til gravide. Legemiddelet ansees som trygt i små doser og ved kortvarig behandling, men skal ikke brukes over lengre tid. Tett nese hos baby Babyene er helt avhengige av å kunne puste gjennom nesen mens de drikker, derfor er det viktig at passasjen er god.


Mange forveksler også tegn på at det faktisk er menstruasjonen som kommer og ikke at man er gravid. Når du er forkjølet , er luftveiene fulle av virus. Når du nyser, spres viruset i luften med ørsmå dråper.


Andre kan puste inn disse dråpene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg