tirsdag 22. september 2015

Kake til barn

Oppskrift på morsom tallkake til treåringens bursdagsselskap. Gled både barn og voksne med kaken som er formet som et 3-tall. Lag et lyst sukkerbrød med ostekrem på toppen, og pynt kaken med alt som er gøy og godt av strøssel. Hos oss finner du festlige kakeoppskrifter til barnebursdag. La deg inspirere av uimotståelig klassikere og kaker med ny vri.


Her er fem enkle kaker du kan lage fra bunnen av : Enkel kanelkake – en av de mest populære kakeoppskriftene på bloggen og det med god grunn.

Den smaker godt OG er enkel å lage. Enkel jordbær- og rabarbrakake – en variasjon av kanelkaken over. Rocky road ruter – kommer til å forsvinne raskt fra kakebordet! Velkommen til mitt søte kakeparadis!


Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg.


I dette innlegget viser jeg morsom mat og kaker du kan lage til barnebursdag!

Fotballkake er perfekt å ha i barnebursdager for fotballinteresserte gutter eller jenter. Små barn klarer ikke å være så flinke med alt som oss voksne, og det kan godt ligge både knuste eggeplommer og mel på gulvet etter en bakestund med barna. Ta deg dessuten god ti forklar hva dere skal gjøre og hvorfor, og du vil bli forbauset over hvor godt et barn husker fra en bakestund til en annen, sier hun. Leter du etter en kake du kan lage til en spesiell anledning?


Bake til kakebordet i en bursdagsbesøk, familiebesøk, dåp eller konfirmasjon? Snickerskake Snickerskake er en fantastisk god og mektig kake. Gode kaker hører til en bursdag, enten det er for de store eller små. Her finner du oppskrifter på kaker til både barn og voksne, og noen gode tips til hvordan de kan pyntes! Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet, eller har du bare lyst på noe godt til kaffen?


Dekk eventuelt marengskaken med et stykke bakepapir på slutten av steketiden, så den holder på den hvite fargen. Skru av varmen og la kaken stå i ovnen til den er helt kald. Flytt den stekte kaken forsiktig over på et stort, firkantet fat. Under hvert tema finner du produkter til borddekking, festpynt, baking og mye annet festutstyr.


Lag en drømmebursdag sammen med ditt barn ! Husk at vi også har mange flere spennende produkter i resten av nettbutikken. Dette er dagen for gaver, kake , lek og venner. Lekemat til matglade barn i Jollryooms online-sortiment Her på Jollyroom har vi leker til barn i alle aldre.

Her snakker vi alt fra togbaner og kosebamser til radiostyrte biler og tv-spill, alt sammen levert av gode varmerker som BRIO, Teddykompaniet og Syma, bare for å nevne noen få. Og selvsagt har vi blant alt dette noe til de små. Det er gøy å kunne invitere til Halloween-fest! Bunnen er laget med Dots sjokoladekjeks og ostekremen er syrlig og frisk med TINE Kremost.


Her har vi laget en pyntet, festklar god ostekake til Halloween. Kaken minner om den erke-amerikanske Oreokake. Ser den ikke skremmende lekker ut med spindelvev og edderkopper av mokkabønner og lakrislisser? Spørsmålet kan gi de fleste barn stjerner i øynene.


Men den mammaen eller pappaen som skal stå ansvarlig for kaken kan fort bli noe panikkslagen når poden gir seg kast med fabuleringer om kaker formet som romskip, apekatter eller hva med slottet til Elsa? Sjekk med en trepinne om kaken er ferdig. Stikk pinnen i midten av kaken , hvis det ikke fester seg noe til pinnen er kaken ferdig. Avkjøl kaken på rist.


Bland sammen smør, melis, kakao og kaffe til en glasur. Smør eller sprøyt glasuren på kaken når den er kald. Bestill kaken på nett - hent hos Meny. Vi baker et stort utvalg fristende kaker ! Sett sammen din egen variant eller velg blant våre bestselgere.


Er dette verdens raskeste og enkle kaker ? Her er bakebloggerens ultimate latmanns-favoritter. Vi vet alle hvor kjipt det føles å sitte sliten i sofaen etter en lang dag, og plutselig kjenne godis- og kakebehovet snike seg på: Energinivået er for lavt til at du orker å gå på butikken, men du kjenner at alle celler i kroppen trenger en saftig kake. Lag din egen, eller bestill en ferdig kake. Et perfekt selskap starter med en perfekt kake.


Vi tar oss av bakingen, så du kan konsentrere deg om å nyte den store dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg