tirsdag 15. september 2015

Muffins med ost og skinke

Oppskrift på gode og saftige muffins med ost og skinke. Matmuffins er fine å servere til lunsj, ha med ut på piknik eller som et langt spenstigere innslag i matpakken enn tørt brød med leverpostei. Her er oppskriften du trenger for å lage saftige, smakfulle grove muffins med ost , skinke og spinat. Perfekt som mellommålti i matpakka eller som tilbehør til supper, salater og gryteretter.


Jeg kunne også ha kalt de restemuffins, for her kan du virkelig bruke opp det du har av grønnsaks-, ost - og påleggsrester fra kjøleskapet.

Bruk gjerne grunnoppskrifta og fyll med det fyllet du måtte ønske. Hugs å bruke glutenfritt havremjøl og havregryn for heilt glutenfri matmuffins. Proteinrike, grove, mektige og knallgode!


Kanskje desse frister som turmat på neste langtur. Tilsett ost og skinke i strimler. Riv osten eller bruk ferdig revet. Visp egg og melk, tilsett ost og de andre ingrediensene.


Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.

Stek omelettene midt i ovnen i ca. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje. Pass på at papirkanten er over formene. Sådan laver du muffins. Tænd ovnen på 2g.


Pisk æggene ud i, og tilsæt resten af smørret. Bland skinke og ost i. Sommerferien nærmer seg ubønnhørlig slutten og både jobbstart og skolestart står for tur. Da gjelder det å krydre hverdagene med noe hyggelig og godt! Ha ost og skinke oppi bollen med det tørre og bland det godt inn. Hell eggeblandingen over i bollen, og rør alt lett sammen med en skje.


Fordel røren mellom muffinsformene. Stikk de små brokkolibukettene nedi, og topp med litt ekstra gulost. Så er der klassiske ægge muffins med tomat, ost og skinke.


Jeg fylder dog lidt ost i midten, så de bliver ekstra lækre. Det er jo egentlig en god omelet, bare som en lækker muffin.

Horn med ost og skinke smaker aller best samme dag, men får du noe til overs, kan du putte dem i fryseren. Da er det greit å tine de frosne bollene i ovnen og eventuelt legge på litt ekstra ost for å få god osteskorpe. Grove muffins med skinke og ost 9. Spisestuen kommentarer Det er en hyggelig hapser at få med i sin madpakke #128578; Ud over at de smager godt, har de også en fornuftig sundhedsværdi, så jeg synes bestemt, at man kan give sine poder sådan en med i madpakken med god samvittighed. Pensl muffinformen med lidt af det smeltede smør.


Madmuffins med skinke og broccoli Perfekte til madpakken er disse små, sunde muffins med fyld af broccoli, skinke og ost. Lav en fordybning i de tørre ingredienser, og hæld æggeblandingen i. Du kan variere fyldet præcis, som du ønsker det - og de er så lette at lave, at børnene nemt kan være med i køkkenet. Kjevle hvert emne ut til en rund leiv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg