torsdag 24. september 2015

Bilstoler test

Bilstoler test

Søk etter bilstoler test på den nye KensaQ. Plusstesten er en frivillig test av bakovervendte bilstoler. Den utføres av VTI - den svenske statens vei- og transportforskningsinstitutt - og de tester med høyere kraft enn de europeiske godkjeningene. Testen måler spesifikt kreftene som barnets nakkemuskulatur utsettes for ved en frontkollisjon.


Det er lav risiko for feilbruk. Fakta om testen av bilstoler. Britiske TRL The Future of Transportation er et uavhengig forskningsinstitutt og har utført testen på oppdrag fra NAF og svenske Testfakta.


Testen er hovedsakelig basert på bakovervendte barneseter, men ett av setene, Recaro, er framovervendt og kan anses som referansestol. I andre tester har Recaro gjort det bra. Fremovervendte eller vendbare stoler kan ikke bli Plussgodkjent, ettersom denne typen bilstoler da også testes fremovervendt.


De fleste av de 1brukerne i denne testen er fornøyd med bilstolen sin, men mange sliter med montering, stramming av beltene, brukervennlighet og mangelfulle bruksanvisninger. Forbrukerrådet fraråder bruk av forovervendte bilstoler i småbarnskategorien. Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste.


Vi gjennomgår de forskjellige testene for best å kunne guide deg til å finne det bilsetet som passer best til dine behov. Er du vant til noen år gamle bilstoler , vil du oppleve alle setene i testen som enkle å bruke. Her går utviklingen ganske fort, og produsentene har fokus på brukervennlighet. I alle våre forbruksprøver og andre tilbakemeldinger fra kunder har vår SecureGuard vist seg å være en veldig intuitiv og brukervennlig sikkerhets-funksjon. Likevel foreligger ikke testresultater for alle bakovervendte småbarnstoler i markedet.


Bilstoler av høy kvalitet hos Jollyroom Her på Jollyroom har vi et stort sortiment av sikre og komfortable bilstoler til barn opptil år. Plus Test er en frivillig test , som betales av produsentene. Vi har alt fra babybilstoler og bilstoler , til beltestoler og belteputer, i forskjellige farger og mønstre. Du finner en mengde ergonomisk utformede babybilstoler, som også er blitt kåret til best i test.


Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig bilstol til barnet ditt. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId!


Bilstoler test

Alle bilstoler til barn fra 0-måneder må festes bakovervendt. EC R44-sertifiseringen lar deg velge bilstol etter barnets vekt, ikke lengde. Best i test ble Cybex Solution X2-fix.


Dette er en sikker bilstol for større barn. Den festes med isofix og er enkel i bruk. Dersom du ikke har bil med isofix, må du gå for beltestol som festes med bilbelter.


ADAC har publisert testresultatene av stoler, Tænk har nye tester og Forenede Danske Motorejere (FDM) har publisert resultatene for bilstoler. En del av stolene er de samme, mens det er andre som vi kun finner hos én av organisasjonene. Tabellen viser stolene som har gjort det aller best i den store, europeiske barnesete- testen som utføres av ADAC og ICRT. I tillegg til front- og sidekollisjon testes en rekke andre aspekter.


Når foreldre skal kjøpe bilstol til barna sine, er det lurt å velge bakovervendte bilstoler som kommer godt ut i test , sier Carina Henske i Trygg Trafikk. To ganger i året publiserer ADAC og ICRT (se underartikkel) resultatene fra verdens største og grundigste test av barneseter. Denne gangen har barneseter vært i ilden, fordelt på sju babystoler, tolv småbarnstoler og fire beltestoler. Salg på bilstoler hos Mimmis.


Spar stort på sikre og populære barnestoler - vi har babybilstoler, småbarnsbilstoler og selvfølgelig beltestoler til større barn. Her finner du sikre bilstoler fra kjente merker. Klikk inn for å velge blant framovervendte, bakovervendte, vendbare,.


Basen er en del av Axkid Modul-system som består av en base og to bilstoler , en fra nyfødt og en til de større barna som passer opp til ca år. Den raske og enkle monteringen gir både en kompakt installasjon og mulighet for med benplass ettersom barnet vokser. Dette Modul-systemet passer i både store og små biler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg