tirsdag 22. september 2015

Bolledeig oppskrift tørrgjær

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Her finner du oppskriften på saftige boller som smelter på tungen. Slik baker du boller! Fyll dem gjerne med sjokolade, rosiner eller vaniljekrem. De med cølaki kan få ferske og saftige boller. Her er oppskriften på en glutenfri bolledeig som har både kesam og gjær, men som bruker fiberhusk og glutenfritt mel.


Deigen inneholder en god del smør, melk, sukker og egg og gir KNALLGODE BOLLER! Pynt bollene gjerne med dryss av perlesukker på toppen. Oppskriften gir stk.


En bolledeig kan brukes til mye forskjellig gjærbakst, men rene hveteboller synes vi skal være søte og gode. I denne oppskriften bruker derfor en god mengde melis som gir gode og søte boller. Her får du luftige og saftige boller som kan spises som de er, eller så kan deigen brukes til annen søt gjærbakst som kanelboller og skolebrød. Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette. Jeg må bare si at det er kanskje de beste bollene jeg har spist, hehe.


Jeg steker dem i en form som gjør at bollene vokser inni hverandre, det gjør at sidene blir veldig myke. Her kommer oppskriften til store boller, du kan gjerne doble oppskriften og steke dem på et stekebrett. Ha i sukker, bakepulver, salt og tørrgjær , hvis du bruker det. Ferskgjær smuldrer du opp og rører ut i melken først. Tilsett melken i en stråle mens mikseren går på middels hastighet.


Elt deigen sammen til den blir blank og glatt. Lagde halv porsjon, brukte pk tørrgjær (for søt bakst) i melet, noe mer mel og melis, og mye mer kardemomme enn oppskriften. Kanskje litt mørke på første brett, men justerte ned temperaturen til 2grader og flyttet brettet litt lenger ned i ovnen.


Lettvint oppskrift som garantert blir en gjenganger. Denne oppskriften er et funn, anbefales på det varmeste! Vi har mange oppskrifter på boller og det finnes en hel jungel å gå seg vill i. Boller med tørrgjær. Hva som er den beste oppskriften , er ikke godt å si.


Noen liker de søte – andre ikke. Jeg liker å lage mine store og myke, og for å få til det, bruker jeg den samme bolledeigen som jeg bruker for å lage verdens beste boller. Det finnes ingen fasit. Jeg fyller bollene med masse smør, sukker og kanel, og jeg kaller dem verdens beste kanelboller! Dette er en stor porsjon som gir ca.


Jeg ble nysgjerrig da jeg leste oppskriften , for både ingrediensene og fremgangsmåten er litt annerledes enn ved vanlig gjærdeig. Har ikke angret på det – har laget et titalls runder med denne oppskriften nå, og det funker hver eneste gang. Har også prøvd med levende gjær, fersk gjær i pakke og tørrgjær. Jeg fulgte oppskriften , og endte med harde, flate, deigete klumper.


Unødvendig å legge ut en sånn oppskrift. Skulle ha med meg boller til en barnehage i morgen, og pga DEG som har lagt ut denne oppskriften går ikke det nå. Tusen takk for at du deler oppskriften ! Jeg har fått laget disse fremragende og smakfulle kanellsnurrene. Gleder meg til å smake på om de blir like bra suksess som snurrene.


Ha en finfin helg og keep up with the good work! Vi har verdens beste oppskrift på saftige og gode kanelsnurrer. Denne gode gjærbaksten kalles også kanelboller, kanelknuter eller kanel i svingene.


Bolledeig oppskrift tørrgjær

Svenskene elsker kanelboller så mye at de til og med feirer kanelbollens dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg