mandag 14. september 2015

Julekaker no

Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Julebaksten er en tradisjon det er verd å ta vare på. Selv om vi ikke absolutt må ha syv slag kaker til jul lenger, er julebakst en hyggelig familie- og venneaktivitet.


Med deilig makronfyll på toppen, skal det vanskelig la seg gjøre å bare spise én.

Her har vi samlet over oppskrifter på klassikere og nye julekaker som gir deg smaken av jul. Vi håper oppskriftene inspirerer deg til å bake akkurat det som gir deg julestemning. Små, søte julekaker hører julen til.


Enten du skal bake de tradisjonelle slag eller du har dine egne favoritter så er julebakst en stor del av julen for mange. Samle venner og familie til en koselig bakedag. Ti julekaker du kan prøve til jul. Vi får aldri nok av gode julekaker.


Nokon meir tradisjonelle enn andre.

Her finn du ein god miks av tradisjon og noko som kan bli det, gjerne med ein tvist som. Hvite kakemenn er julekaker med lange tradisjoner, spesielt på Vestlandet og Sørlandet. De er kjempegode, enkle å bake og passer perfekt som en juleaktivitet med familien.


Se flere deilige julekaker her. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.


I følge tradisjonen skal vi ha syv slag julekaker. Julekaker er godt å spise og koselig å bake! Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din!


Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Og med årene er julekaker blitt mye mer enn de obligatoriske syv slag til jul.


I jula skal vi selvsagt bake tradisjonell julebakst men også kose oss med våre andre favoritter. De sju slagene skal gjerne stå på kakebordet til jul, men det er ulike oppfatninger om hvilke kaker dette skal være.

Eksempler på julekaker er fattigmann, goro, hjortetakk, krumkaker og berlinerkranser, men den opprinnelige julekaka var et hevet rugbrød med tørkede frukter. Mangle liker ikke julekaker fordi de er så tørre. Disse små knyttene er sprø utenpå og myke inni. Og ikke minst er de veldig raske å lage nå bare noen dager før jul.


Nyheter og innsikt om julekaker. Lær det du trenger å vite om Tysklands lekre viner. Tyskland er kjent for sine forfriskende rieslinger, men dette landet har mye mer å by på. Det er alltid hyggelig å servere hjemmebakte julekaker , og de smaker ofte bedre enn de du kjøper.


La deg inspirere av forskjellige oppskrifter på julekaker. Du finner både de tradisjonelle syv slag, og noen moderne varianter. Sandkaker - eller sandbakkels - er tradisjonelle julekaker , men serveres også resten av året. Kakedeigen klemmes ut i smurte sandkakeformer som gir dem den karakteristiske fasongen.


Fyll dem med ferske bær og krem, eller andre godsaker. I disse herlige førjulstider med økt inntak av julekaker , snacks og annen kos, kan det være lurt å gjøre noen enkle grep i kakeoppskriftene som reduserer inntaket av raske karbohydrater fra “raffinerte hvite kalorier” som sukker og moderne hvetemel. Denne oppskriften gir som sagt veldig saftige og gode julekaker , så dermed har du en som du kan fryse ned og spare til senere.


Eller du kan lage Juleboller eller Julebrød av halvparten av deigen. GLADE JUL, HELLIGE JUL! Her finner du enkle og gode oppskrifter som gjør det lett å lage god mat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg