fredag 25. september 2015

Lakrisrot te

Den nye trenddrikken! Gratis frakt fra 6kr. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Artig te -mann som kan deles i to, og fylles med hva slags te du måtte ønske.


I Tut-ankh-Amons grav ble det funnet store mengder lakrisrot og ut fra det kan vi vite at lakrisrot var flittig brukt og hadde stor betydning blant de gamle egypterne. Lakrisrot - Økologisk te 1gram. Vitenskapelig navn: Glycyrrhiza glabra )Nyt en kopp te med søt lakrissmak. Planten dyrkes i stort omfang i Russlan Iran, Spania, India og flere andre land. Urtens egenskaper er beskrevet som svært gu.


Te laget av lakris blandet med med kamomille- te eller marikåpe- te kan anbefales mot menstruasjonssmerter. I Asia brukes lakris mot salmonella eller mot ubehag som følge av medisinbruk. Som kallenavnet tilsier er lakrisrot fra Solaray effektiv som avgiftningskur. Du bør unngå store mengder lakrirots hvis du er gravid eller har høyt blodtrykk. Clipper bruker kun de beste og reneste ingredienser.


Lakrisrot te

Yogi tea licorice poserØkologisk te med rik smak, søt og deilig. Inneholder økologiske ingredienser med blant annet lakrisrot , kanel, appelsin, kardemomme og ingefær. En te som kan beskrives som styrkende, med en rik og søt smak. Denne spesielt karakteristiske teen har en rik og naturlig søt smak av lakris.


Trekketid: 2-min. På Lakritsroten hittar du allt inom lakrits, från godis och konfektyr till lakritsrot och schampoo med lakrits. Kjøp te og kaffe fra merker som Yogi Tea, Pukka og Littles Coffee på Life. GigaGunstig vergelijkt Producten in meerdere Webshops.


Ved forkjølelse og magekatarr. Bestel direct en Bespaar! Kan også anbefales ved lett magekatarr og ved ømme og stive ledd. Kan virke lett slimløsende ved forkjølelse.


God for fordøyelsen og kan lindre ved lett magekatarr. Jeg regner aldri med å kunne høste særlig mye lakrisrot for eget bruk, men for en urtesamler som meg, så er det morsomt å ha planten i hagen. Jeg bruker den helst til urtete, den er meget søt og det blir en god te. I tillegg har jeg tørket rot som jeg putter i tefilter og bruker som nettopp te.


Og så har Yogi en te som heter Egyptian Licorice Mint, som ikke bare er sinnssykt go men inneholder saklart lakrisrot. Må ikke gis til personer med anemi, høyt blodtrykk, nyresykdommer eller som tar digoxin-basert medisin. Bør ikke brukes ved hypokalemi, skrumplever, hypertoni og alvorlig nyreinsuffisiens. Bør heller ikke brukes under graviditet, men ingen studier er gjort med hensyn til bruk av lakrisrot under amming.


Hei, lurte bare på hva dette var godt for nå igjen. Husker at jeg brukte det i forbindelse med forrige svangerskap. Men husker ikke til hva. Var det modning tro? Flere ting som kan hjelpe i forbindelse med modning eller at hodet fester seg?


Lakrisrot te

Takker for alle svar. I regelen har man tygd den tørkede men ellers ubehandlede roten som et sukkertøy, eller man kokte te på den (særlig i Midtøsten). Med denne blandingen har vi tatt mint- te til et nytt nivå. Vi har blandet inn både basilikum og nellik i tillegg til litt lakrisrot.


Det høres kanskje rart ut, men vi lover deg at det er det ikke! Dette er en uovervinnelig kombinasjon og du vil neppe gå tilbake til vanlig mint- te etter å ha prøvd denne. Dette ble imidlertid forlatt i vitenskapelig basert medisin da man oppdaget at glycyrrhizinsyre kunne ha svært uheldige effekter på salt- og vannbalansen i kroppen. Likevel finnes det i dag en rekke naturlegemidler på markedet som inneholder ekstrakt fra lakrisrot.


Lakrisrot te

Lakritsrot kan strimlas och läggas i kokande vatten för att göra te som har en väldigt speciell smak, och är oftast omtyckt eller avskytt. Lakritsrot är lättillgängligt i Danmark, speciellt i Århus gamla stadsdel. Det säljs också på apotek och hälsokostaffärer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg