torsdag 17. september 2015

Baby uke 32

Fra uker og dager til uker og dager av svangerskapet. Nå begynner du å bli tung, og tyngre skal du bli! Når du er gravid i uke så skal barnet fortsatt doble sin vekt. I uke lider du kanskje av bekkenløsning, hemoroider og halsbrann. Les alt om graviditeten i uke 32.


Graviditeten i uke 32.

L Trykk mot ribbeina Å føle at barnet beveger på seg, er bare søtt, men det er ikke fullt så søtt når barnet setter en fot i ribbeina dine. Forsøk å ligge på siden eller bytt stilling ofte for å forsøke å få barnet til å flytte på seg. Uke – skal holde.


Alle sa tidlig at de sikkert kom før tiden siden det var tvillinger, ikke engang legene hadde ikke troen på at jeg skulle klare å gå helt ut. Så det som står inne på sidene her stemmer definitivt ikke. Endelig tok jeg ting på alvor, og ringte føden. Jeg fikk beskjed om å komme inn til kontroll.


Jeg sa til mannen min, som måtte være hjemme med storebror, at jeg sikkert var tilbake før han rakk å legge seg.

Hva ca var deres baby estimert å veie ved uke -33? Får mange kommentarer på liten mage, samt kjeft av jordmor da magen er så liten og ekstra. Mitt sf-mål var heilt etter gjennomsnittet forrige svangerskap.


Altså veldig liten for ant. Så jeg kan ikke se sammenhengen sånn sett. Følg graviditeten uke for uke. Les hva som skjer med babyen i magen, og i mors kropp.


Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet. Spedbarn som fødes etter uke , klarer seg som regel fint. De kan ha bruk for noen flere dager på sykehuset, men vil på lengre sikt ha like gode helseutsikter som barn født rundt termin. Det fødes få spedbarn før uke 32.


Disse barna må ligge lenger på sykehuset. Barna er underutviklet når de kommer til verden. Search For The Baby. Hvordan lager man en baby av Anna Fiske. Se video som viser hvordan det er å være gravid i uke 32.


Barn i magen Din baby Kvinneguiden. Jeg skal også til ny ultralyd i uke ja.

Da skal han se hvordan alt ligger og om hodet ned osv. Vet ikke hvor vanlig det er å få ultralyd i uke egentlig. Venner av meg har ikke fått det, men jeg er litt heldig siden fastlegen min er gynokolog og har alt utstyret. Har ikke hørt at de gjør det på sykehuset uten at det er komplikasjoner.


Etter tidlig vannavgang i uke 3 fikk jeg også modningsprøyter og lå på sykhuset i strengt sengeleie til hun kom dager etter. For oss gikk alt veldig fint. Hun lå i kuvøse, men mest for å holde varmen.


Jeg har født store barn tidligere - over og så tror nok mine barn legger på seg mye på slutten, eller at vekstmålingene ikke er helt pålitelige. Kan ikke se for meg at lillesøster blir så mye mindre heller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg