fredag 4. september 2015

Petunia strikke sokker

Petunia strikke sokker

Bekreftelsen kommer med en gang. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Petunia strikke sokker

Sokker med Blonder til Fest og Gøyale Ankelsokker til Hverdag. Finn sokker strikke. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Har du lyst til å lære deg å strikke sokker , men ikke visst hvor du skal begynne? Hun har lagt ut en super oppskrift på enkle sokker til barn og voksen på bloggen sin, med bilder og instruksjoner.


Jeg sier ikke at dette er den riktige måten, men jeg synes den er enkel å skjønne. Håper du også syntes den var enkel å forstå, og nå har lært deg en nyttig metode for hvordan man kan strikke sokker. Kjøkkenkluter får man aldri for mange av, de er enkle å strikke , eller vanskelige nok om man vil legge inn kompliserte mønster, det har jeg ikke gjort her. Legg opp masker, eller fler eller færre ettersom hvor stor klut du vil ha, eller tilpass etter tykkelsen på pinne og garn.


I tillegg har hun lagt ut en tabell for ulike størrelser. Garnet er petunia , og jeg tror jeg fikk strikkefastheten til stemme. S kanskje jeg heller skulle strikke noen sokker.


Hper noen lar seg inspirere til strikke kjkkenkluter :o). Petunia strikke sokker. Alt er enkelt når man kan det, og husker selv hvor jeg strevde med mine første sokker , og hvor mye enklere alt hadde om jeg hadde hatt bilder av det underveis. Sokker er kjedelig å strikke synes jeg, men hjemmestrikka sokker er jo også det beste som fins! Jeg håper å lage noen til meg selv snart, har så masse garnrester av den tynne typen.


Petunia strikke sokker

Men tålmodigheten og tida rekker ofte bare til barnesokker og babysokker, hehe. Fortsett slik, med å strikke to masker sammen på hver pinne før du snur. Når du har strikka to sammen og snudd så mange ganger at du ikke har flere igjen å strikke sammen, ser arbeidet slik ut, og du har fått en hæl! Dette er en fin tabell til å bruke når du strikker sokker. Nederst står lengden på ferdig sokk i hver str Blir teksten veldig uleselig.


Denne måten å strikke sokker på lærte jeg for ca år siden av min mor , som igjen hadde lært det av sin mor. Det er av denne grunn jeg skriver gammeldags. Nordens største utvalg! Strikker du falske fletter kan gjøre en ordinær vrangbord eksklusive og flott. Selv har jeg fått flere henvendelser om hvordan denne teknikken gjøres, så derfor tenkte jeg å vie dette innlegget kun til denne måten å strikke på.


Petunia strikke sokker

Stripe-på-stripe-stømper. Sokker og strømper - mange forslag til ulike måter å strikke sokker eller strømper. Når dette er gjort er det bare å strikke sokken så lang du vil ha den, og med så lang vrangbord som du selv ønsker. Undersiden er glattstrikk. Hei og så kjekt at du har bestemt deg for å strikke sokker ! Jeg har brukt dette diagrammet på sokkene.


Det vil ikke bli vellykket å strikke sokkene uten de forkortede pinnene når du strikket forsterket såle. Du kan derimot bare bytte ut den forsterkede sålen med vanlig glattstrikk, dette er noe. Sokkeskolen - Lær at strikke sokker fra Hendes Verden Sokkeskolen - Lær at strikke sokker Har du strikket strømper i årevis, men mangler skubbet for at prøve en ny hæl eller tå, eller er du novice og skal i gang med dit første par, så kig godt med her, hvor vi gennemgår alle de mest almindelige teknikker – helt enkelt og ligetil, så alle kan være med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg