torsdag 17. september 2015

Sengekant sprinkelseng

Sengekant sprinkelseng

Se utvalget vårt av sprinkelsenger her. Sprinkelsengene tilpasses barn i vekst. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem.


Sengekant sprinkelseng

Kjøp sprinkelseng hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. En lekker sengekant som passer sprinkelsenger i standardmål 120x60cm.


Denne sengekanten er 5cm tykk, og har et herlig moderne design. Med en myk sengekant på innsiden av sprinkelsengen, slipper barnet ditt å slå seg mot sprinklene eller bli sittende fast mellom dem. I Norge er Landsforeningen uventet barnedød (LUB) enige med de amerikanske forskerne, og mener sprinkelsengbeskyttere bør forbys. Sengekantbeskyttere på sprinkelseng. Det er en smule forvirrende at Done By Deer sprinkelseng finnes i to forskjellige størrelser.


Sengekant sprinkelseng

Kantbeskytteren festes på innsiden av sprinkelsengen og gir en myk beskyttelse rundt hele sengen. Velg mellom våre ulike farger og mønstre. Med en sengekant inni ei sprinkelseng , vikles ikke barnets armer og bein inn i sprinklene. Vi tilbyr sengekanter i økologisk bomull i flere ulike farger og mønstre. Sebra fører én sengekant i velur og én i quiltet utførelse.


Vi skal ikke ha sengekant pga økt risiko for krybbedød. Tykk sengekant er forresten like ille som tynn. Faren er ikke bare at snorene kan vikle seg rundt hals, men også at baby blir liggende med ansiktet inn mot kanten, og får for lite oksygen. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være fornøyd med de produktene du handler. Lett å vaske, maskinvask 40°C. Bruk av sengekantbeskytter øker risikoen for kvelning. Risikoen skyldes at barnet kan bli klemt mellom sengekantbeskytteren og andre objekter, som en madrass eller lignende (wedging).


Lun og god sengekant med skogsmotiv i to blåfarger fra danske Sebra Interiør. Laget i tykk kvalitet, som ikke faller sammen- og kan brukes uten festebånd. Passer til forskjellig typer barnesenger inkludert Kilisengen fra Sebra.


Det finnes også sengetøy, babyteppe, stellematte og ammepute med samme. Brukes først som nyfødt sprinkelseng med hevet bunn - Deretter med senket bunn, til babyen som kan reise seg eller sette seg opp - Så tar du bort en eller to sprinkelsider, og får en slags baby-sofaseng - Til sist trekker du den ut, slik at du får en juniorseng som du kan bruke så lenge du vil! Nå advarer American Academy of Pediatric, som består av 64.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg