mandag 7. september 2015

Bursdagsdikt til venninne

Nok eit lys skal blåsast ut, du blir snart ein vaksen gut, åra har gått i slik ein fart, og vi har vore med deg heilt frå start. Smil blir til tårer og tårer til smil. Sannhet som sårer men fjerner all tvil. Evig fortrolighet i riktig og galt. Et vennskap med ærlighet tåler alt!


Da har du kommet til riktig sted. Vi kan hjelpe deg som har lyst til å sende en koselig bursdagshilsen til venninnen din. Dersom du ønsker en bursdagshilsen med en morsom vri, kan du se flere eksempler på denne siden: Morsomme bursdagshilsener.


Dersom du er på utkikk etter et bursdagsdikt , kan du finne flere forslag på denne siden. Du vet en person er spesiell når vedkommende kan få deg til å smile uansett hvilket humør du er i. Du møter tusenvis av mennesker gjennom livet som du ikke føler at du har noe som helst til felles med. Så møter du den ene spesielle personen, og livet ditt er endret på et blunk. Gratulerer med dagen!


I vår alder, er eneste måte å se ung ut å legge til minst et tiår når vi blir spurt hvor gamle vi er. Det er stor forskjell på vennskap basert på nytte og vennskap basert på oppriktighet. Bare det siste fortjener navnet sant vennskap.


Her gir vi deg flere fine vennskapsdikt. Dikt om vennskap – av 20. Til deg fordi du er både tøff og grei. Siden vi er omtrent like gamle trenger vi ikke snakke mer om alder.


Gode venner husker bursdagen din, men glemmer alderen. Nå er det din tur til å feire at det er lenge siden du ble født. Vinen gjør underverker. Bursdagsdikt og -ordtak.


Unique jump-rope rhymes, Oh, those were the times. Se også: Bryllupsdikt. Jeg brukte en Sizzix dies til denne kjole boks-kortet. Tekst til bursdagskort Her finner du en rekke eksempler på tekster som passer å skrive på bursdagskortet. Morsom bursdagshilsen Dersom du har lyst til å skrive en humoristisk hilsen til den som fyller år, så kan du finne en mengde forslag til morsomme tekster her.


Bursdagsdikt til venninne

Her kommer Venninne -dikt som passer bra tilf. Idag kan du sitte på rumpa og gjøre så lite du vil, for nå er det du som skal feires med kake, sang og spill. Dette jubileet kommer til å bli en flott tid for å feire dette vennskapet. Jeg la i dag veldig gjerne se hvor mye jeg bryr meg om deg!


En venn er mer verdifull enn den dyreste diamant er det. Du er alltid sterk og klok, snill og omtenksom. Jeg liker å bruke denne tiden til å vise hvor mye du betyr for meg. Morsomme sitater og gode ord til bruk ved fødselsdagen. Tekster og dikt til spesielle anledninger.


Nyttig for deg som vil sette en ekstra spiss på bursdagskortet eller talen til jubilanten. Men man må kanskje ha en sånn type humor for å bruke det :gjeiper: Jeg kan ikke hjelpe deg med å finne noe personlig, siden jeg ikke kjenner henne. Skal i bursdag til ei god venninne som fyller 30år.


Puffer denne litt opp jeg. Del dette innlegget. Jeg har funnet frem litt av hvert du kan skrive i kortet til noen som har bursdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg