onsdag 16. september 2015

Brystoperasjon før og etter

Brystoperasjon før og etter

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Før - etter -bilder ved brystoperasjon. Hos oss kan du som ønsker større bryster velge mellom implantater av silikon eller eget fett. Våre plastikkirurger er meget etterspurt når det gjelder brystforstørrelse.


Brystoperasjon før og etter

Her kan du lese tilbakemeldinger fra våre pasienter. Vi har garanti ved brystforstørrelse! Du får tilsendt en resept på smertestillende til bruk etter operasjonen. Den kan hentes ut før operasjonsdagen. Røyking og snus Du skal ikke røyke eller bruke snus senest tre uker før til to uker etter operasjonen.


Røyk og snus nedsetter blodets evne til å transportere oksygen til vevet og forsinker dermed sårhelingen. Noen ønsker større bryster eller fastere fasong, andre ønsker mindre bryster. Brystoperasjoner utgjør en viktig del av det plastikkirurgiske tilbudet. Brystene endrer form, fasthet og konsistens med alderen. Link til brystoperasjon før og etter bilder?


Brystoperasjon før og etter

Bildet er tatt noen måneder etter at jeg fødte Filippa, og det ved siden av noen uker etter der igjen. Og når jeg trodde at de hadde nådd toppen av enormhet rett før fødselen, ble de enda litt større da jeg kom i gang med ammingen. Volvat har imidlertid flotte før - og - etter -bilder på klinikken.


Under konsultasjon hos kirurgen kan du få se bilder som viser forventet operasjonsresultat. Dette regnes som hensiktsmessig informasjon i henhold til helsepersonelloven § 10. Slike bilder, og våre animasjonsfilmer, vil kunne gi deg et godt inntrykk av det som kan bli ditt. Alt om forløpet etter en brystforstørrelse - smerte, arbei trening. Smerte og tretthet.


Fra operasjonsbedøvningen går ut og under de første 2-dagenene etter din brystforstørrelse kan smertene være veldig påtagelige (du får som oftest med deg smertestillende tabletter fra klinikken). Det sies at det tar år før du ser hvordan resultatet EGENTLIG blir etter du har operert brystene dine. Jeg var allerede fornøyd første dag jeg tok av bandasjen. Jeg viste at det kom til å være hovent og at det i lang tid ville være sår, og arr. Før man besvimer, blir man oftest blek, kaldsvetter, stemmer høres langt borte samt at armer og bein ikke virker.


Oppholdstid på klinikken: 2-timer Du kan ikke kjøre hjem etter operasjonen, men må bli hentet. Første natten kan du ikke være alene hjemme. Rekonvalesenstid: 2-uker Ikke avbestilt time timer før planlagt operasjon blir belastet med et gebyr på av oppgitt pris.


Før og etter operasjon følte jeg at jeg ble veldig godt tatt vare på! Sykepleierne var veldig omsorgsfulle, og sørget for at jeg hadde det jeg trengte - og at det gikk bra! Jeg tror ikke jeg har opplevd at det er så bra på norske sykehus engang. Så jeg vil definitivt anbefale klinikken videre, om noen vurderer det, men er usikker.


Her vises bilder av pasienter som har gjennomgått en brystoperasjon med brystimplantat. Håper noen vil være med å legge ut før og etterbilder, gjerne skrive ved hvor mye dere. Hadde lest den ene før , veldig greit med slike blogger. Det er flere grunner til at kvinner ønsker å forandre brystene sine. Manglende eller veldig liten utvikling av brystene er en vanlig årsak.


Mange opplever at brystene mister volum og fasong etter graviditet og amming. Før operasjonene får du resepter på det du vil ha behov for av smertestillende. Et par timer før operasjonen tar du noen tabletter med vann.


Dette vil være antibiotika og smertestillende. Etter operasjonen lytter du til din kropp og tar smertestillende som du har behov for i henhold til det som er foreskrevet fra Dr. Man blir veldig begrenset den første tiden etter operasjonen, og det meste er vondt å gjøre selv. Husker jeg ikke kunne sette i en hestehale før uker etter operasjonen, fordi det før det var veldig smertefullt (egentlig umulig) å løfte armene.


Men for meg var smertene verdt det uten tvil og noe jeg egentlig ikke tenkte så mye på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg