tirsdag 29. september 2015

Bilder av mariusgenser

Bilder av mariusgenser

Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Last ned appen og bestill. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her!


Høsten i år har vært kaotisk og travel, det har ført til at jeg har begynt på mange prosjekter uten å ferdigstille dem, så langt. Noe jeg derimot har blitt ferdig med er mariusgenseren med rundfelling jeg begynte på for ikke så lang tid tilbake. Prøv deg frem, lek med fargekombinasjoner og se umiddelbart hvordan bildet endrer seg!


Garnfargene du ser er hentet fra bilder av de faktiske garnnøstene, for å være nærmest mulig virkeligheten. Nå kan jeg proklamere at den er ferdig! En grei genser å strikke egentlig, men pga rundfellingen og garnvalget skulle det vise seg at det ble et tungt strikketøy, i form av vekt, å arbeide med. Mariusgenser utgitt av Sandnes Garn, lansert i filmen Troll i ord. Men slike ting går ikke upåaktet hen her i huset.


Det legger til en tykkelse til ullen. Når det gjelder forurensning under behandlingen, refererer det hovedsakelig til bruk av klor i nøyaktig samme konsentrasjon som den som brukes i vanlig husholdning. Avløpet er fortynnet med det andre vannet som brukes i behandlingen. Etter dette er ullen superwash-behandlet. Hun hadde sett et bilde av den danske kongefamilien iført folkedrakter fra inuitene på Grønland og antok at det mønstrete skulderstykket var håndstrikket.


Bilder av garnet jeg har brukt kommer lengre ned på siden. Det er vi stolte av og veldig glade for. Strikket etter str xs dame. Har strikket noen forkortet runder bak for å få den litt høyere opp i nakken. Synes ofte at gensere med rund sal kan sige litt bak.


Hvor få tak i mariusgenser ? Linken går ikke direkte til bildet ,. Det eksisterer to versjoner av historien om genserens opphav. Rubin fra Sparkjøp. Litt spent var jeg for dette garnet var nytt for meg. Måtte gå opp i pinnestørrelse, og ned en størrelse.


Brukte pinnenummer på vrangbordene som i mønsteret, men brukte på resten av genseren. Passer perfekt til meg. Fjoråret, da jeg ikke kjøpte garn, ble blant annet brukt til å planlegge det store prosjektet jeg skulle belønne den gode innsatsen med.


Dette er et prosjektet jeg har planlagt i lengre tid. Litt morsomt, når bilde skulle takast vart gensaren vrengt på, rett på naken hu og testen vart bestått! Han påstår at heile kroppen strittar før den kjem på, rett og slett av gammel og dårlig erfaring med strikkeplagg (!) Men her er det ingen kløing og gubben er fornøgd! Her skriver jeg om livet vårt som en norsk småbarnsfamilie i Afrika. Vi skal bygge misjonsbase og bosette oss her og leve ut kallet som vi føler Gud har gitt oss til å ta oss av de fattige og foreldreløse.


Les mer under “Afrikadrømmen”. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Til og med trådene er festet, den er dampet og tatt bilder av. Fargene er lilla, lys lilla og hvit. Nå har jeg prøvd garn fra Europris for første gang.


Bilder av mariusgenser

Jeg ble ikke positivt overasket over kvaliteten på garnet. Av de tre alternativene der hadde jeg nok valgt Karisma, jeg. Ikke supermykt, kanskje, men det holder seg noenlunde greit i bruk.


Femåringen her har en mye brukt barnehagegenser i Karisma, den har klart seg bra gjennom høsten og vinteren. Litt nupper, men ikke voldsomme mengder. Jeg pleier å være veldig entusiastisk i starten av et prosjekt, men så dabber det litt av etterhvert - MEN - dette er en utfordring til meg selv - den 31.


Bilder av mariusgenser

Tusen takk for bra veiledning! Den ble kjempebra, og takket være deg fikk jeg montert den!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg