onsdag 30. september 2015

Drikkesanger

En drikkevise er en kort eller lang sang som ofte omhandler det å drikke alkohol eller det som er i situasjonen rundt drikkingen. Norske drikkeviser gjennom 2år Disk Nr. Tittel Varighet Musikk Tekst 1. Online er linjeforeningen for informatikkstudentene ved NTNU. Våre studenter går Bachelor- eller Mastergradstudium i informatikk. Kan jo være litt artig når alle synger me og det ender i en gigantisk skål.


Drikkesanger

Må lære meg flere slike. Noen som kan denne? SIDE2): Norge feirer snart ett hundre år og i den anledning har vi kåret de beste 1sangene som har blitt gitt ut av norske artister.


Kåringen er gjort med utgangspunkt i dagens musikkbilde, slik at sanger som en gang var strålende - men som ikke har holdt seg like godt, vil score dårlig. Dette varierer så fra gruppe til gruppe at det ikke finnes noen perfekt mal. Liste over viser i den valgte kategori.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Skal ha julebord med jobben om en måne og da trenger jeg noen morsomme festsanger. Er det noen som har noen sånne eller vet om nettsider der man kan laste ned gratis? Blir veldig glad for svar!


Renessansekomponisten Orlando di Lasso er basisen for et ganske så unikt prosjekt som drives fram av luttist og kunstnerisk leder Jurgen De Bruyn. I Lassus Grand Cru fremfører De Bruyn og Zefiro Torna franske chansons, italienske villanelles og moresche-danser sammen med tyske täpfrige drikkesanger. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Om det ikke er en nordnorsk musikkbølge, så er det i hvert fall et veldig godt grunnlag og ordentlige artister.


Det er gledelig at de tre som vi har på A-lista synger på norsk og bruker. Illustrerte Sanger til Allsang og Festlige Lag, Bryllup etc. Canadiske Melissa Molinaro (34) dro nylig på med et relativt spenstig show i sitt eget bryllup i Los Angeles. Molinaro er både sanger, skuespiller og danser – og er kjent fra TV-serien The.


Advent er over oss, og vi feirer med å kåre de tjue beste julesangene. Anakreon, gresk lyrisk poet, kjent for sine drikkesanger og hymner (død ca. 4f.Kr.) Referanser Sist redigert den 4. I morgen er det jo natt til første mai, så må jo drikke litt.


Drikkesanger

Vi starter kvelden hjemme hos meg, men de siste gangene vi har vært her har de samme sangene gått på repeat, så begynner og miste litt futten. Jeg sitter da her og drikker litt øll. Og ville så gjerne hørt litt musikk. Evt linker.


Liker det aller aller meste. Språk: Denne artikkelen trenger språkvask og korrektur for å oppnå en høyere standard. Den som leser gjennom og bidrar med korrektur må gjerne deretter fjerne denne malen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg