onsdag 9. september 2015

Kiropraktor tromsø

Let us be your guide in Tromsø. Breathtaking Arctic Adventures! Reserver ditt Hotell i Tromsø online. Bestill drømmeferien med Agoda. Stort utvalg av hotell i Tromsø.


Kiropraktor tromsø

Finn den perfekte bilferie i Tromsø med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! KIROPRAKTORKLINIKKEN TROMSØ i AMFI VEITA - Klinikken ble etablert av kiropraktor Øivind Stokke som den første i sitt slag i Nord-Norge.


Vi tilbyr daglige akuttimer hos kiropraktor i Tromsø. For å sikre deg som pasient et best mulig resultat garanterer vi time i løpet av timer. Dette gjelder ikke i høytider. Erik har ellers en lang idrettskarriere.


En ordinær kiropraktisk behandling varer hos oss i minutter. Noen er engstelige for å gå til kiropraktor da det er en vanlig feiloppfatning at det gjør vondt å bli behandlet. En kiropraktor undersøker og finner ut hva som er galt med led muskler eller nerver i hele bevegelsesapparatet.


På bakgrunn av dette stilles en diagnose med påfølgende behandling av problemet. Tromsø Osteopati er en klinikk som spesialiserer seg på undersøkelse og behandling av muskel- og leddplager. Klinikken har bred kompetanse innen behandling av en rekke plagetilstander hos voksne, samt plager knyttet spesielt til barn, gravide og idrettsutøvere. Centrumsklinikken ligger sentralt plassert i Helsehuset i Sjøgata midt i Tromsø sentrum i hyggelige og romslige lokaler. Adresse: Karlsøyvegen 12.


Kiropraktor tromsø

Tromsø Fysioterapi er en helprivat klinikk, lokalisert midt i Tromsø sentrum. Vi har gratis parkering og gode. Hos oss jobber også manuellterapeut Geir Vollstad og Therese Haslund som har avtale med Helfo. Institutt for Manuell Terapi ligger i 4. Nerstranda senter, med god parkering i kjelleren og busstopp rett utenfor. Inngang fra utsiden mot Nille.


Naprapatklinikk Nord behandler mennesker i alle aldre og alle deler av kroppen som er relatert til muskler, sener og skjelett. Sjekk pris og bestill time på nett gjennom Helstetjenester - raskt og enkelt. Pål Røkenes - erfaren kiropraktor i TROMSØ. Sentrum Legekontor AS. Kiropraktor Dag Skarbøvik 205.


Kiropraktor tromsø

Kontaktinfo, kart, omtaler, autorisasjon og kvalifikasjoner. Alt du trenger å vite om Vidar Kristensen finner du her. Bli medlem Om FeelVåre sentre Personlig trener Helse Avtalevilkår Avtalegiro Bedrift Karriere. Behandlingen er trygg og skånsom og passer for alle aldre.


Kontakt din lokale kiropraktor for råd og hjelp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg