tirsdag 1. september 2015

Strikke sokker oppskrift nybegynner

Kjempeutvalg av gratis hstrikkeoppskrifter. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn. Sjekk ut sokker strikke. Sokker med Blonder til Fest og Gøyale Ankelsokker til Hverdag.


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.

Med den første metoden (som vises i videoen) får du en sokkeoppskrift der hælen praktisk talt strikker seg selv. Om du bare følger steg for steg i videoen, er vi sikre på at du skal få til å strikke sokker. Oppskriften kan enten lages med den artige tursjokolade-vrien, eller strikkes i én farge og brukes som en baseoppskrift på sokker. TUSEN TAKK for en forståelig oppskrift for en nybegynner.


Trodde aldri jeg skulle klare å strikke ullsokker, men med denne oppskriften klarte jeg det helt på egen hånd #128578; akkurat ferdig med sokk nr og gleder meg til å ta fatt på neste! Steg for steg med bilder om hvordan man strikker sokker. Alt er enkelt når man kan det, og husker selv hvor jeg strevde med mine første sokker , og hvor mye enklere alt hadde om jeg hadde hatt bilder av det underveis.


Lær å strikke sokker på minutter.

Moster Johanne 147views. Alle kan lære seg å strikke bare de får den rette hjelpen i starten! Her finner du de mest brukte teknikkene forklart, samt over 1bilder som viser hva du skal gjøre steg for steg.


Jeg tenkte å strikke en barnesokk med mindre masker, lage oppskrift på hvordan strikke barnesokk, og ta bilder og skrive ned noenlunde slik som voksen størrelsen, så har man to str å ta utgangspunkt i. Jeg kom over en strikkeoppskrift på ullsokker som jeg gjerne skulle prøv men problemet er at jeg ikke skjønner bæret av den. Jeg er rå på å strikke skjerf og luer og sånne ting, men mer avansert enn det har jeg aldri prøvd meg på. Jeg har heller aldri lest noe særlig med oppskrifter , så je.


Hei og så kjekt at du har bestemt deg for å strikke sokker ! Det vil ikke bli vellykket å strikke sokkene uten de forkortede pinnene når du strikket forsterket såle. Du kan derimot bare bytte ut den forsterkede sålen med vanlig glattstrikk, dette er noe. Denne måten å strikke sokker på lærte jeg for ca år siden av min mor , som igjen hadde lært det av sin mor. Jeg har strikket sokker etter andre teknikker, men vender stadig tilbake til denne metoden, sokken sitter fantastisk godt på foten. Det er av denne grunn jeg skriver gammeldags.


Så fine sokker du har strikket! Jeg kan strikke det meste, men sokker det liker jeg ikke å strikke. Men jeg har en snill mamma, som gjerne strikker ;O) Jeg må innrømme at jeg bruker stort sett oljemaling, uansett hva jeg maler.


Jeg synes det blir best resultat med oljemaling. Men fy fy det er ikke bra for meg med astma, men men.

Forskjellige gratis strikkeoppskrifter som våre flinke designere har utviklet. Jeg har ikke rørt strikkepinner på år, og da var det et mislykket prosjekt, det siste jeg prøvde meg på. Anser derfor meg selv som en fullstendig nybegynner. Nå har det seg sånn at jeg har lyst å lære og strikke. I alle fall til å starte med.


Raggsokker eller andre kule sokker ,. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker. Du velger selv om du vil ha med oppskriften i pakken(kr 45.-) eller vil ha den tilsendt pr epost. Jeg begynte å strikke nylig og skal prøve meg å strikke sokker for første gang etter oppskriften din. Jeg prøver å legge opp masker etter den videoen du linker til, men jeg ender opp med store mellomrom mellom hvert par av maskene, er det sånn det skal bli?


Hva kan jeg gjøre for å unngå det? Når sokken er blitt så lang som du vil ha den, går du løs på tåfellinga (hvis du ikke vil nøye deg med leggvarmere, da). Dette er oppskriften på å felle en tå: 1. Så strikker du fem rette masker og gjentar dette ut omgangen.


Vi falt pladask for strikkeoppskriften som lover å gi oss den enkleste sokken i verden. Endelig skal også vi strikke sokker til søte tottelotter! Kanskje du, eller en heldig person som får boka eller en ferdig sokk i gave, også synes at det er verdens fineste sokk ? Den enkleste sokken i. Strikkeoppskrift fra Klompelompe. I Den store sokkeboka finner du unike og kreative oppskrifter på fargerike sokker til barn og voksne.


Mønstrene spenner fra helt enkle striper, til blomster, dyr og figurer. Oppskriftene er grundig forklart med tydelige diagrammer og foto, dette gjør at sokkene blir enkle og morsomme å strikke. Sinbad sjøfarervotter og sjøfarerhals er oppskrifta som avrundar Vottelaugets nyaste e-bok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg