tirsdag 15. september 2015

Lunsjforslag

Salat, scones, sandwich, pai eller omelett. Noe for enhver smak. Oppskrifter til enhver anledning. Det er mye kjærlighet i god mat!


Middagstips til hverdag og helg, deilige kaker og digge desserter, raske og enkle retter. Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Bankerfritt lunsjforslag Chat med VGs travekspert (VG Nett) Anders Olsbu velger å lansere et bankerfritt spillforslag til dagens lunsjomgang i Drammen. Etter at jeg kom meg ut fra hjemmekontoret, har jeg fått et behov for å planlegge det jeg skal spise til lunsj.


Et par brødskiver er alltid praktisk, men for oss som følger et FODMAP-redusert kosthold er ikke dette lenger like aktuelt å pakke med seg. Er du lei av den samme lunsjen dag inn og dag ut på jobb? Det kan fort bli kjedelig og ensformig med dvaske brødskiver i matpakken eller den samme kantinematen hver eneste dag.


Sunne lunsjforslag som holder deg mett frem til middag. Lei av den samme kjedelige matpakken? Har du lyst til å spise sunt og samtidig godt,.


Lunsj er kanskje dagens vanskeligste måltid og ofte er den lite planlagt. Vi er i gang med ei ny veke og dei fleste av oss har en rutineprega kvardag med skule eller jobb. Lunsj og matpakke er en som regel en del av kvardagen og eit viktig og nødvendig påfyll underveis. Lunsjen skal gi deg energi til å komme deg gjennom resten av arbeidsdagen, samtidig som den for mange er et sosialt avbrekk eller pause fra arbeid.


Hva med å inspirere hverandre med lunsjforslag ? Prøver å spise variert, men vil gjerne ha nye ideer! Hva spiste du til lunsj i dag? Innlegg om lunsjforslag skrevet av hnitteberg.


I påsken gjør våren virkelig sitt inntog, og nå er det litt lettere retter med mye smak og farge som gjelder. La deg inspirere av lunsjforslag ene våre der sil kylling og selvsagt egg er basisingrediensene. Lunsjforslag Lunsj er ofte en utfordring.


Lunsjforslag

Perfekt til en alternativ lunsjmåltid. Her har dere noen tips! Det trenger ikke være avansert for å være sunt. Enkel og god matpakke med grove skiver.


Velg pålegg som egner seg til matpakke, som for eksempel rent kjøttpålegg, eller ta med en smøreost, kaviar eller makrell i tomat som kan legges direkte på skiven når du skal spise. Vi har gått til innkjøp av en suppetermos, liten og genial. Gratis online fitness- og treninsdagbok. Oppnå dine mål med vår online trenings- og ernæringslogg.


Kylling (med skinn) og fiskekaker fra varmdisk i butikk. Ypperlig lunsjforslag , men ta gjerne noen oliven eller avokado i tillegg for å sikre inntak av sunne vegetabilske fettsyrer. Blomkål og brokkoli - godt å knaske på om man bare er litt småsulten.


Bruk gjerne kesam (fet type) som dip for å få proteiner og fett. Ukens lunsjforslag. Smoothie bowl med bringebær og blåbær Legg til. Bananpannekaker Legg til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg