tirsdag 1. september 2015

Tegn på at mensen kommer

Alt du trenger å vite for å være forberedt på din første mens finner du her! Humørsvingninger og mensensmerter? Lær om din første mensen her! Finn informasjon her! Les mer om det her!

Få oversikt over din menssyklus. Lær deg mer om mens og din syklus. Mange opplever ulike symptomer rett før mensen kommer , mens andre merker lite til at mensen er rett rundt hjørnet. Dette gjelder ikke dere som har helt fast syklus slik at dere vet akkurat hvilken dag dere får mensen på , men dere andre, som ikke har helt fast, hvordan vet dere når dere får mensen ? Har hørt at det er mange som har spesielle tegn som forteller de når mensen kommer , feks en kvise på akkurat samm. Når kommer mensen første gang?


Lurer du på når DU skal få mensen første gang?

Det er ikke mulig å forutsi. SVAR: Hei Du har flere tegn på at mensen kommer snart. Noen tegn kan allikevel fortelle deg noe om at den snart kommer igang. Ofte har man hatt utflod i noen år, du har hårvekst og kan hende brystene dine skal vokse litt mer før mensen kommer. Vondt i nedre del av magen og.


Er det noe tegn på at man snart får mensen ? De fleste merker ingenting Hei! Andre tegn krever ofte litt erfaring og her er alle forskjellige. Noen merker at de har ekstra søt lyst dagene før mensen , at de kan være i dårlig humør, irritabel, murring i magen osv. Nå har jeg mye murring i magen, men kjennes annerledes ut enn PMS.


Har kjente dette par ukers ti til og fra. De siste dagene nå har jeg vært sikker på at mensen har vært rett rundt hjørnet, men det har ikke vært de minste tegn til det i utflod f. Har eller ømme bryster, noe jeg ikk hadde før forrige mens. Den kommer når flere andre pubertetstegn har kommet godt i gang.


Det vil si at man har vokst mye, har begynt å få bryster og fått hår p. Du vil nok skjønne det når det ikke er lenge igjen til du får din første mens – du må bare vite hvilke tegn du skal se etter!

Når du får hvit utflo er det ca. Tidlige tegn og symptomer på graviditet er uteblitt menstruasjon, kvalme og oppkast, ømme og forstørrede bryster, hyppigere vannlating og økt søvnbehov. Menstruasjon, ofte bare kalt mens eller mensen , er en månedlig blødning fra livmoren hos jenter og kvinner i fruktbar alder som ikke er gravide.


Men hvis du har en vanlig syklus eller du ikke kan holde styr på syklusen din, kan kvalme, ømme bryster og ekstra turer på do tyde på graviditet før du innser at du ikke har fått. Mange forveksler også tegn på at det faktisk er menstruasjonen som kommer og ikke at man er gravid. Mensen , Tante Rø Uka, Perioden. Ikke så kjært barn har mange navn. I det siste har mensen endelig kommet litt frem i lyset, blant annet med den blodferske norske boken om mensen.


Prøver du å bli gravi og lurer på om noe er på gang? Kardinal tegnet på at man er gravi for de aller fleste, mensen kom ikke. TISSE OFTE Dette kommer også ganske tidlig etter befruktningen. Ettersom du nærmer deg menopausen, lager eggstokkene mindre av to hormoner, østrogen og progesteron. Når eggstokkene frigjør så lite østrogen og progesteron at menstruasjonsblødningene stopper opp helt, har du nådd menopausen.


Menstruasjonene kan, som et første tegn på dette, bli mer uregelmessige i årene før. Er dette et tegn på at mensen kommer snart? I den perioden du har mensen (3-dager) er det blod i skjeden hele tiden, eller kommer det bare litt og litt? Hvordan kan jeg spørre mamma om bind og tamponger?


Kan jeg bruke TAMPONG når jeg ikke har mensen ? Hjelper det med trening mot menssmerter? Tegn på mensen Kommer Premenstruelt syndrom (PMS) er betegnelsen på de symptomene som mange unge jenter og kvinner opplever ca en eller to uker før menstruasjonen starter hver måned. Før du får mensen , er det vanlig å ha utflod i noen måneder.


Dette er en melkeaktig væske som kommer fra skjeden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg