tirsdag 13. mai 2014

Tips og inspirasjon til hjemmet

S kal du kjøpe varmepumpe for første gang er det viktig at du finner en som passer for boligen din. Her er noen raske tips fra eksperten. Hyggelig om du også deler videre.


Les mer her på siten. Peis skaper stemning, og få ting er hyggeligere enn knitrende kos, men det er viktig å ivareta sikkerheten. Gå aldri fra åpne flammer eller tente lys, uansett om du bare skal ut av rommet i kort tid.

Fresh opp hjemmet : tips Foto HM. Lag orden og system. Gi alt en plass og strukturer hjemmet ditt ved å bruke kasser, kurver, skap og hyller for å få ting bort. Trenger boligen en liten oppfriskning?


Sjekk ut disse smarte tipsene til å male mer kreativt hjemme! Malte felter, kalkmaling og ton-i-ton-vegger gjør interiøret straks litt sprekere. Hvor mange har bodd der tidligere, og hvor mange kopier hadde de av nøkkelen? Har du behov for insprasjon gjeldende de nye innredningstrendene?


Vi gir deg inspirasjon og tips på skandinavisk interiør og design.

Mindre hjem er veldig populære for tiden. Men de kan også være utfordrende å møblere og dekorere. Små tomter og tettbebygde strøk gjør at små hjem tar en større del av markedet. En dør er ikke bare en dør. Dette blir da mitt bidrag i form av innlegget her på bloggen.


Men slettes ikke noe stress nei, for oppussingsprosjekt er til for å kose seg med:) Har så langt fått skapet innom hus i løpet av dagen så det blir etter hvert dette. Vi bygger ikke bare boliger, vi skaper hjem og nabolag. Derfor er vi interesserte i alt som omhandler hjemmet , fra innredning til vedlikehol og vi er hele tiden på jakt etter de nyeste tipsene. Tips og tricks til hjemmet. Har også skrevet i innlegg om denne hærlige inspirerende siden som Beate har åpnet.


Som har gitt oss mulighet til å bli kjent med hverandre, utveksle ideer og inspirasjon :) Ønsker deg ei kjempefin helg klem sissel. La dekoren være en forlengelse av stilen som interiøret har resten av året, slik at julepynten harmonerer med hjemmets farger og materialer. Inspirasjon til hjemmet. Farger i hjemmet Slik velger du riktige farger hjemme Er stemningen hjemme litt aggressiv og oppjaget?


Oppdag spennende nyheter, populære lamper og hvordan du kan bruke belysning i bolig, næring og hytte. Med den riktige bruken av belysning i hjemmet kan du skape en koselig og behagelig atmosfære. Fargevalg er en viktig del av innredningen i hjemmet.


Ulike farger gir ulike stemninger, og noen farger egner seg bedre enn andre til noen rom.

Visste du for eksempel at blå er en avslappende farge som egner seg godt til soverommet? Her får du noen tips til hva du kan tenke på når du velger farger. Den største feilen du kan gjøre når du skal innrede stuen er å glemme at lamper og belysning er en viktig del av innredningen. Ikke bare kan lamper skape fint og praktisk lys, men de kan også være et møbel i seg selv.


Mitt ønske er at medlemmene skal legge ut bilder som er til glede og inspirasjon for de andre medlemmene. Slik kan du friske opp hjemmet på en helg! Det finnes ingen regler!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg