torsdag 29. mai 2014

Hekle babyklær

Klær for hverdag og fest. Fri frakt når du kjøper for 5kr - Shop nå! Varme og vindtette plagg i fleece. Alt du trenger å vite om babyklær. Vi guider deg gjennom alt.


Hekle babyklær

Trenger du gode hekleoppskrifter til baby eller barn? Det er akkurat dette du finner i listen under. Boka inneholder forskjellige oppskrifter på blant annet sjal, vesker og tepper for barn og voksne.


Små prosjekter som nåleputer og mapper til hekle - og hakkenåler finner du også. Boka er illustrert med gode beskrivelser og trinn-for-trinn-bilder, og passer dermed både for de som har heklet og hakket før og de som har lyst til å begynne. Mer tid i sofaen blir det nok definitivt så jeg har samlet noen av hekleoppskriftene som gir meg lyst til å hente frem heklenålen.


Hekle babyklær

Jeg føler at mønstre til lekre strikkeoppskrifter for baby finnes overalt på nettet mens mønstre til heklede babyklær er litt vanskeligere å finne. HEKLET HJERTE til Valentine´s Day kort – Gratis oppskrift. Boka passer både for deg som kan hekle og du som aldri har heklet før, da den også inneholder en hekleskole og enkle trinn-for-trinn forklaringer. Når jeg hekler øreklaffene teller jeg 8-masker fra midten bak.


Hekle videre til passende lengde. Er elendig til å hekle selv, har derfor fått mamma til å hekle en flott jakke fra Sandnes garn) 0. Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120. For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling.


Hekle babyklær

Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Bli inspirert og fordyp deg i tradisjonell håndarbeid. Alle idéene har trinn-for-trinn-veiledning, så du blir guidet trykt og godt gjennom. Mangelfulle tetninger fører til skader og tap av varmeenergi.


Bryt så garnet og start igjen der hvor skaftet sluttet. Fell nå for tåen og hekle hst og hopp over en maske og hekle hst og så hoppe. Jeg har alltid forbundet babyklærlaging med strikking eller sying og vet om mange som bruker timer over strikkepinnene eller symaskinen etter at de har saumfart butikkene etter spennende stoffer og garn. Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt. Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy?


Hekling er en livslang hobby som du kan nyte i mange timer med omsorg for et barnets behov når han er ung. Brett kanten mot retten og sy til i hver side. Tvinn en snor til knyttebånd og træ i hullraden.


Designet er tilgivende, og resultatet er bedårende. Show me your finished works over a. Dette bildet er fra Instagram, følg meg gjerne om du bruker det programmet selv (se link i venstre kolonne her på bloggen) Det viser glassbrikken i bruk og det nammeste ølet som finnes. Design by Marte Helgetun så dagens lys 30.


Det startet med en enkel blogg, og utviklet seg raskt til å bli til så mye mer. Bloggen Strikk og tøys skrives og strikkes av Siri. Jeg er en utålmodig og lærevillig hobbystrikker. Prøver innimellom å hekle.


Har en sinnsykt tøff Singer symaskin kjøpt på loppis fordi den var så fin og lyseblå. Har til en hver tid omlag ti påbegynte prosjekt liggende rundt omkring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg