fredag 23. mai 2014

Billetter tusenfryd

Finn den beste løsningen! Her har dere muligheten til å bestille minimum billetter , og få en grupperabatt. For å få denne prisen må billettene bestilles og betales på forhånd. Du trenger ingen printer, du kan få billetten på SMS!


Hvis du har en rabatt kode, skriv den inn i feltet under.

En frydelfull opplevelse for liten og stor. Spar penger ved å kjøpe billetten din online. Billetten er kun gyldig for bruk på en valgfri ordinær åpningsdag i april, mai og juni. Rabatten beregnes ut fra lukepris fra kr 469–489.


Tilbudet gjelder ved kjøp av inntil seks billetter og kan ikke kombineres med andre tilbud. Som OBOS-medlem får du gode rabatter på alt fra kultur til interiør. Gyldig til søndag, 26.

Barn under 95cm får GRATIS inngang. Få rabatt på billetter. Ved å velge Jeg godtar nedenfor, godtar du vilkårene og betingelsene for nettstedet.


Se lavpris-, direkte- og internasjonale flyreiser nå! Trykk på aktiver for å se avslaget rabattkoden har gitt deg. Spennende Halloween-opplevelser for alle aldre, både tøffe og mindre tøffe. Sommerferien er for de fleste nå på hell, og det betyr muligens også slutten på lange og late dager på stranda og sene kvelder på verandaen eller i hagen.


Dette er ren svindel. Her vil du kunne følge Norges største fornøyelsespark, og se hva vi driver med! Heng med for nyheter om gode. By Jørund Heimholt on 10. Aktuelt, bø sommarland facebook svindel, bø.


Ordinære billetter er alle slags billetter minus regnværsbilletter, dag billett, invitasjonsbilletter og billetter kjøpt i kombinasjon med andre opplevelser (eks overnatting, cup eller festival). TusenFryd , Vinterbro. Det betyr at billetter du har kjøpt i vår nettbutikk eller i billettluke, får du kjøpt en ny dag på. Falske meldinger om billetter !

Så bare slett de og ikke klikk på lenkene. De som allerede kjøpte billetter , vil kunne benytte disse den 14. Norges største klassiske fornøyelsespark har over spennende attraksjoner, morsomme spill, egne attraksjoner for de minste barna, og badeparken BadeFryd. Vi har registrert at dette nå har skjedd igjen.


Kjøpte billetter refunderes ikke. Bekreftelse for påmelding blir sendt deg per e-post. Det er maksimum billetter per familie. Husk å dobbelsjekk at eposten er korrekt, slik at du får billettene tilsendt. Husk å åpne vedlegget og skriv det ut, da dette gjelder som billett.


Du får tilsendt en SMS to dager før Familiedagen finner sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg